Existentia 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2,242 18 Şubat 2024 #14 -CrawL yazmış: Güvenli modta sıkıntı yok güvenli modtan normal moda aldım gene aynı sorun Devamı için tıklayın... Hocam sizin windows iptal gibi bir format atarsaniz sorun cozulur gibi
-CrawL yazmış: Güvenli modta sıkıntı yok güvenli modtan normal moda aldım gene aynı sorun Devamı için tıklayın... Hocam sizin windows iptal gibi bir format atarsaniz sorun cozulur gibi
NaberlaneNEsbAtUr 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,932 Dahası Reaksiyon skoru 2,959 Konum istanbul İsim Ertuğrul İlgilendiği Kategoriler sim racing, laptop, mouse, klavye 19 Şubat 2024 #15 -CrawL yazmış: Güvenli modta sıkıntı yok güvenli modtan normal moda aldım gene aynı sorun Devamı için tıklayın... ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurun en azından 60hz açılır. bu sefer 74hz falan almayı deneyin.
-CrawL yazmış: Güvenli modta sıkıntı yok güvenli modtan normal moda aldım gene aynı sorun Devamı için tıklayın... ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurun en azından 60hz açılır. bu sefer 74hz falan almayı deneyin.
-CrawL 80+ Gold Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 5,350 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 NaberlaneNEsbAtUr yazmış: ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurun en azından 60hz açılır. bu sefer 74hz falan almayı deneyin. Devamı için tıklayın... ertesi gün yine taktım monitörü düzeldi sorun
NaberlaneNEsbAtUr yazmış: ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurun en azından 60hz açılır. bu sefer 74hz falan almayı deneyin. Devamı için tıklayın... ertesi gün yine taktım monitörü düzeldi sorun