MONİTÖRU AYAKSIZ KULLANMAK

beozcann

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar monitörlerimin ayaklarının verdiği rahatsızlıktan kaynaklı ayakları söküp duvara yaslayarak kullanmaya karar verdim. Uzun vadede bir sıkıntı yaratır mı acaba? (Masam duvara sabit olduğu için monitör standı kullanamıyorum) İyi forumlar.

Ekler

• 1000145732.webp
    1000145732.webp
    1.7 MB · Hit: 143
dayalı kullanım kendi başına sıkıntı yaşatmaz da olası öne kayma durumunda ne olacağını kestirmek zor. bir şekilde ön kısımdan da sabitleyin

Duvara sabitlenen mönitör standlarından kullanabilirsiniz

Duvara sabitlenen mönitör standlarından kullanabilirsiniz
Kiracıyım maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunun teklisinden alıp daha rahat edebilirsin. ya da yukarı aşağı hareket eden duvara çarpmayan modeller de var onlara da bakabilirsin.
Bunları masanın arkasından sıkıştırmamız gerekmiyor mu? Masam duvara sıfır şekilde sabit olduğu için almaktam vazgeçmiştim

Merhaba arkadaşlar monitörlerimin ayaklarının verdiği rahatsızlıktan kaynaklı ayakları söküp duvara yaslayarak kullanmaya karar verdim. Uzun vadede bir sıkıntı yaratır mı acaba? (Masam duvara sabit olduğu için monitör standı kullanamıyorum) İyi forumlar.
Masayı delip monitör kolu kullanmak varken neden böyle kullanasınki

Kayar elin çarpar bir şey dökülür zaten altında mouse pad var daha kolay kayar öte yandan masa kendi halinde de kayar gerek yok.duvara sabitle yada uygun monitör ayağı bul

Masa boyunda sadece monitörü koymak için kat çıkabilirsin hem yer açılır hemde monitörü istediğin gibi yerlestirirsin.yada Masanın önüne ek yaparsın açılır şekilde

Son düzenleme:
Kiracıyım maalesef

Bunları masanın arkasından sıkıştırmamız gerekmiyor mu? Masam duvara sıfır şekilde sabit olduğu için almaktam vazgeçmiştim
Masanın yan tarafında boşluk yok mu hocam peki bazı masalarda oluyor inanın bende aynı durumdayım masam 1.5 metre uzunluğunda bile değil arka tarafında yer yok bende şöyle bi çözüm buldum masamın üstünde raf vardı borulu northbayou kol aldım rafa taktım kolu ters bir şekilde. Sonra masa ile borunun arasında kalan kısma kitap sıkıştırdım çift monitörümü öyle kullanıyorum. Evire çevire bir yol buldum.

Stand alıp masada delik açarak monte edebiliyorsun , olmaz dersen yan tarafta boşluk varsa oda işini görür ama ilk seçenek daha mantıklı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri