Ardaguness
80+
arkadaşımın babası monitör alcak ama şuıanda casper var o bozulmadan almıyor çok kötü monitör nasıl bozarız bunu ?
?arkadaşımın babası monitör alcak ama şuıanda casper var o bozulmadan almıyor çok kötü monitör nasıl bozarız bunu ?
noldu ?
hocam su tehlikeli değilmi ?Su dök. Bence kablosuna zarar ver çalışmıyor filan de
Yüksek ihtimal vga kablosu kullanıyor onun için. Kablonun dişlerini kırsın, gidip desin ki monitörün ömrü doldu. Ya bana görüntü vermiyor. Daha sonra satar monitörü, parasını bi güzel yerarkadaşımın babası monitör alcak ama şuıanda casper var o bozulmadan almıyor çok kötü monitör nasıl bozarız bunu ?
İçini açıp kablo kessin.noldu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam su tehlikeli değilmi ?
Bozalım diyorsun ama su dökülürse tehlikeli olmaz mı diyorsun.noldu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam su tehlikeli değilmi ?
Bozacağı için sorun yok. Tehlikeli olacağını düşünmüyorum ama yapma bence.hocam su tehlikeli değilmi ?
arkadaşlar monitör durumu iyi değil zaten neden kızgın veya üzgün emoji yapıyonuz anlamadımarkadaşımın babası monitör alcak ama şuıanda casper var o bozulmadan almıyor çok kötü monitör nasıl bozarız bunu ?
hocam onu denedik kontrol etti dedi bu yamulmuş yeni kablo alırımYüksek ihtimal vga kablosu kullanıyor onun için. Kablonun dişlerini kırsın, gidip desin ki monitörün ömrü doldu. Ya bana görüntü vermiyor. Daha sonra satar monitörü, parasını bi güzel yer