Neler Yeni

monitörüm 144 hz lakin 60 hz den yukarı çıkmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tolga
Merhaba, yeni işlemci aldım ryzen 5 5600 buna bağlı amd radeon 6570 2 gb ekran kartı idaretenlik taktım şuan sürücüleri vs yükledim lakin hiçbir oyunu açmıyor csde 15 fps faln veriyor kasıyor da ayrıyeten monitörün 144 hz yenileme hızı var lakin 60hz yukarısına çıkaramıyorum öyle bi seçenek yok görüntü ayarlarında. performans çok düşük pc yavaş çalışıyor tüm sürücüleri yükledim neden bilmiyorum yardım edebilicek biri varmı?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26.2 KB · Hit: 27

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Merhaba, yeni işlemci aldım ryzen 5 5600 buna bağlı amd radeon 6570 2 gb ekran kartı idaretenlik taktım şuan sürücüleri vs yükledim lakin hiçbir oyunu açmıyor csde 15 fps faln veriyor kasıyor da ayrıyeten monitörün 144 hz yenileme hızı var lakin 60hz yukarısına çıkaramıyorum öyle bi seçenek yok görüntü ayarlarında. performans çok düşük pc yavaş çalışıyor tüm sürücüleri yükledim neden bilmiyorum yardım edebilicek biri varmı?
Overclockla olabilir link atabilir misiniz monitörün

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
Normal değil mi ? 144 hz olmaması ekran kartı yüzünden

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Overclockla olabilir link atabilir misiniz monitörün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal değil mi ? 144 hz olmaması ekran kartı yüzünden
normal olabilir lakin sistem çok yavaş hiçbirşey açmıyor oda mı normal?

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverları fln indirdin mi ?
indirdim hatta eski driverler ı sildim komple yeni indirdim bunun için olanları bilmiyorum belkide ekran kartı 2 gb düşük ondan olabilir ama en azından dedim işlemcili oyunlara vs girebilirim ryzen 5 5600 var sonuçta

indirdim hatta eski driverler ı sildim komple yeni indirdim bunun için olanları bilmiyorum belkide ekran kartı 2 gb düşük ondan olabilir ama en azından dedim işlemcili oyunlara vs girebilirim ryzen 5 5600 var sonuçta buna bile girmiyor sistem yavaş

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
indirdim hatta eski driverler ı sildim komple yeni indirdim bunun için olanları bilmiyorum belkide ekran kartı 2 gb düşük ondan olabilir ama en azından dedim işlemcili oyunlara vs girebilirim ryzen 5 5600 var sonuçta
CS:GO olsaydı girerdin 60 fps üstü alırdında Cs2 baya ağır bi oyun oldu tek işlemcide kurtarmıyo

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,310
İsim
Semih Boran
HDMI 1.3a olduğu için en fazla 1080p 60hz destekliyor. Ekran kartı almak zorundasınız yani.
HDMI_compare_table.jpg
Ekran görüntüsü 2024-06-13 130150.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tolga
HDMI 1.3a olduğu için en fazla 1080p 60hz destekliyor. Ekran kartı almak zorundasınız yani.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
minimum işlemcili oyunları oynatabilicek bi ekran kartı öneriniz varmı? cs2 valorant vs oynanabilicek düşük bütçeli

ekran kartından dolayı
minimum işlemcili oyunları oynatabilicek bi ekran kartı öneriniz varmı? cs2 valorant vs oynanabilicek düşük bütçeli

CS:GO olsaydı girerdin 60 fps üstü alırdında Cs2 baya ağır bi oyun oldu tek işlemcide kurtarmıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,632
Üyeler
159,647
Son üye
Enes kaya 8166381
Top Bottom