Denedimde çıkmıyor yaEline bir bez elips tırnağına çok bastırmadan dene belki çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıp*
Şu tarz bir ürün işinizi görecektir;Bu lekeler nedir bilen varmı ? Yıkmaya çalıştığında gitmiyor kazısam zarar gelir diye korkuyorum ne yapmalıyım ?
Ya ben satacaktım monitörü herkes vagçeti mesela almaktan sırf şu leke var diye 22 tane alıcı kaybettim yani o gösterdiğiniz şey iş görürmüŞu tarz bir ürün işinizi görecektir;
Anti glare olabilir diyende olduda o olabşlirmimonitöre hapşurmuş olabilirsin veya ağzından bir şey fışkırtmış olabilirsin . Islak bir bezle veya mendille hafif bastırarak sil , tırnağın ile bastırmadan kazıyabilirsin
sanmıyorum. Islak mendil varsa içine köreltilmiş bi kürdan koy veya kalem de olabilir kazımaya çalış zarar vermeden . Eğer çıkmıyorsa yapışmış oraya. Yani lekeden başka bir şeye benzetemedim benYa ben satacaktım monitörü herkes vagçeti mesela almaktan sırf şu leke var diye 22 tane alıcı kaybettim yani o gösterdiğiniz şey iş görürmü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anti glare olabilir diyende olduda o olabşlirmi
çizik ?Bu lekeler nedir bilen varmı ? Yıkmaya çalıştığında gitmiyor kazısam zarar gelir diye korkuyorum ne yapmalıyım ?