Neler Yeni

Yardım Mönitörümü Kırdım

KorAy45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Songün
Arkadaşlar Öncelikle Selamın Aleyküm 🖐.
Forum da Yeniyim. Yardımınızı Almak Hatta Forumda Kalmak İçin Katıldı.Konuya Geçeyim Uzatmadan.
Acer V193W Model 19inch Monitörümün Ekranını Kırdım😑. Bunun Yerine Başka Marka Bi Çıkma 2. El Ekran Taksam Uyar Mı Bir Sıkıntı Çıkarır Mı ?
20200414_040624.jpg

Hweord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuna Dinçer
Aynı model ekran alırsanız çıkarmaz fakat panel almak yerine 50 TL daha fazla ödeyip direk 2.El monitör almanız daha iyi olur.

KorAy45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Songün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demek istediğim başka bir 19 inch monitörüm var anakartı yanık ve markası farklı onun panelini diğerine aktarsam olur mu ? Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ?
Aynı model ekran alırsanız çıkarmaz fakat panel almak yerine 50 TL daha fazla ödeyip direk 2.El monitör almanız daha iyi olur.

Hweord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuna Dinçer
Voltaj değerleri girişleri uyuyorsa sıkıntı çıkarmaz. Ama aksi takdirde gerçekten patlar. Elektrikle uğraşmak tehlikeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada anakartın modeli internetten aratıp bakabilirsiniz. Ama pek sağlıklı olmaz gibime geliyor.

KorAy45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Songün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Voltaj değerleri girişleri uyuyorsa sıkıntı çıkarmaz. Ama aksi takdirde gerçekten patlar. Elektrikle uğraşmak tehlikeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada anakartın modeli internetten aratıp bakabilirsiniz. Ama pek sağlıklı olmaz gibime geliyor.
Sağol yardımın için reyiz 😁

Top Bottom