Monster Abra A5 v15.4 bilgisayarımda önceden sıklığı az olan mavi ekran hatasını artık daha sık almaya başladım Minidump dosyası oluşmuyor. Normal kullanımda video izlerken bile yiyebiliyorum.
CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ekran görüntüsü atar mısın? Bir de CrystalDiskMark adlı programı indirip SSD'ye yazma ve okuma hız testi yapıp sonucun ekran görüntüsünü atar mısın?Monster Abra A5 v15.4 bilgisayarımda önceden sıklığı az olan mavi ekran hatasını artık daha sık almaya başladım Minidump dosyası oluşmuyor. Normal kullanımda video izlerken bile yiyebiliyorum.
CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ekran görüntüsü atar mısın? Bir de CrystalDiskMark adlı programı indirip SSD'ye yazma ve okuma hız testi yapıp sonucun ekran görüntüsünü atar mısın?
CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ekran görüntüsü atar mısın? Bir de CrystalDiskMark adlı programı indirip SSD'ye yazma ve okuma hız testi yapıp sonucun ekran görüntüsünü atar mısın?
Diğer diske de aynı işlemleri uygular mısın?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ve bazen mavi ekran yedikten sonra açılırken BIOS atıyor.
Diğer disk tasınabilir harddiskDiğer diske de aynı işlemleri uygular mısın?
Onu şimdilik sök bilgisayardan eğer hep takılıysa. Ben M2 SSD'den şüphelenmiştim ama değerler normal duruyor.Diğer disk tasınabilir harddisk
Hep takılı değil takılı değilken de yedim mavi ekran.Onu şimdilik sök bilgisayardan eğer hep takılıysa. Ben M2 SSD'den şüphelenmiştim ama değerler normal duruyor.
Elinde bu laptoba takabileceğin başka M2 SSD var mı? SSD ya da HDD de takabilirsin varsa.Hep takılı değil takılı değilken de yedim mavi ekran.
Minidump oluşsa ona bakacaktım ama sorun depolama kaynaklı gibi. Değiştirip denemen lazım.Maalesef yok.
Başka bir çözüm yolu var mıdır ben SSD'nin bozuldugundan suphelenıyorum.