Monster Bukra V1 Bluetooth Hoparlör | Monster Notebook eğer monster'da hoparlör çıkarmış siz ne düşünüyorsunuz
Son düzenleme:
Başlığı düzelt.Monster Bukra V1 Bluetooth Hoparlör | Monster Notebook eğer monster'da hoparlör çıkardıysa bence dünyanın sonu gelmiştir siz ne düşünüyorsunuz
Ne varda başlıktaBaşlığı düzelt.
İlgi çekiyor sadece hoparlör.Ne varda başlıkta
Sen Asus'un ROG adı altında hoparlör çıkardığını duydun mu veya MSI'ın hemde bu bluetooth hoparlör her bilgisayarda bluetooht var mıSanki Indomie, Noodle yerine hoparlör çıkardı. Monster neden hoparlör çıkarmasın?
BlueTooth hoparlörler genelde telefonda kullanılır. Ayrıca Asus da ROG Phone çıkardı. Hoparlör çıkaran bir ''TEKNOLOJİ MARKASI'' için Dünya'nın sonu geldi diyorsunuz. Sizce Hulk gerçek olabilir mi?Sen Asus'un ROG adı altında hoparlör çıkardığını duydun mu veya MSI'ın hemde bu bluetooth hoparlör her bilgisayarda bluetooht var mı
zaten konu dışı yerine açtım saçma olduğunu bende biliyorum sağolSaçma konu.
konuyu düzelttim oldu muBlueTooth hoparlörler genelde telefonda kullanılır. Ayrıca Asus da ROG Phone çıkardı. Hoparlör çıkaran bir ''TEKNOLOJİ MARKASI'' için Dünya'nın sonu geldi diyorsunuz. Sizce Hulk gerçek olabilir mi?