Neler Yeni

Monster Laptop 2 SHİFT tuşu da çalışmıyor

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mert Balamut
Selamlar,

Monster Abra A7 model bir laptop sahibiyim. Bugün laptopu açtığımda sadece sol ve sağ shift tuşlarının çalışmadığını fark ettim, internetten detaylı araştırma yaptım çok bir bilgi olmamasına rağmen denilenleri tavsiyeleri vesaire uyguladım sorun çözülmedi. En sonra pcye format attım temiz kurulum yaptım ama nafile ne yaptıysam sorun çözülmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi iki shift tuşu aynı anda bozulmuş olamaz değilmi. Dün gece sorunsuz bir şekilde çalışıyordu bugün açtığımda çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu arkadaşlar bilen duyan yardımcı olabilecek birileri.

Son düzenleme:

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
Selamlar,

Monster Abra A7 model bir laptop sahibiyim. Bugün laptopu açtığımda sadece sol ve sağ shift tuşlarının çalışmadığını fark ettim, internetten detaylı araştırma yaptım çok bir bilgi olmamasına rağmen denilenleri tavsiyeleri vesaire uyguladım sorun çözülmedi. En sonra pcye format attım temiz kurulum yaptım ama nafile ne yaptıysam sorun çözülmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi iki shift tuşu aynı anda bozulmuş olamaz değilmi. Dün gece sorunsuz bir şekilde çalışıyordu bugün açtığımda çalışmıyor.

garip bi olay, monster desteğe yaz ne dicekler bakalım

ConquerorXIV

80+ Gold
Selamlar,

şaşırdım diyemem, monster servisine gönderin.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mert Balamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garip bi olay, monster desteğe yaz ne dicekler bakalım
haftasonu olduğu için hizmet dışılar şu an yarın arayacağım bakalım.

şaşırdım diyemem, monster servisine gönderin.
böyle sorun ben hayatımda görmedim duymadım. internetten araştırdığımda toplasan 3-4 kişi yaşamış farklı notebook modelleri üzerinden. o kadar saçma bir sorun ki anlanlandıramıyorum.

athelas20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay altın
haftasonu olduğu için hizmet dışılar şu an yarın arayacağım bakalım.

böyle sorun ben hayatımda görmedim duymadım. internetten araştırdığımda toplasan 3-4 kişi yaşamış farklı notebook modelleri üzerinden. o kadar saçma bir sorun ki anlanlandıramıyorum.
merhaba. sorunu nasıl çözdünüz acaba, ben de monster kullanıcısıyım ve bir anda bu sorunu yaşamaya başladım. Teknik servisi aradığımda şans eseri sorun çözüldü ve shift çalışmaya başladı, üzerinden birkaç saat geçti ve şu an shift yine çalışmıyor. En sık kullanılan tuşlardan biri ve delirtiyor insanı. Ayrıca shift tuşu fiziksel olarak sorunlu değil, basılı tuttuğum zaman yapışkan tuşlar uyarısı atıyor ancak kombinasyonlara yanıt vermiyor. Örneğin shift+4 yazdığımda "+" işareti yapamıyorum 4 tuşu basıyor sadece.

Son düzenleme:

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mert Balamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef sorunu çözemedim ben halen aynı şekilde sorumlu. Defalarca format attım donanımsal olarak kontrol ettim vesaire yok hiçbir şekilde shift tuşları tepki vermiyor. İşten vakit bulabilsem servise yollayacam.

Top Bottom