$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Monster neden tercih edilmemeli herkes kotu diyor ama neden
İlk olarak türk markası dediğimiz monster ve casper bütün laptoplarını taiwandaki üreticilerden alıyorlar mesela monster clevodan alıyordu. Bu üreticilerin laptoplarıda piyasadaki en ucuz ve haliyle kalite olarakta en kötüsü oluyor soğutma olsun kalitesi olsun vs.
Bundan dolayı iyi değiller bence, eğer iki marka arasında seçim olsa monster derim satış sonrası destekleri için ama global markalar söz konusu ise iki markada alınmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerli gömme huyu var ondan sanırım. Ben aldım gayet memnunum. Control center ile gerekli gördüğüm zaman enerji sınırlayarak sıfır ısınma ve sıfır ses ile çok keyifli kullanıyorum. Tabi güç isteyen oyunlarda fan sesi duymak normal. Gönül rahatlığı ile alınabilir bence fakat bu fiyata alınır mı o konuda emin değilim. Aynı fiyataca monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-3-2/
Yerli marka ama laptoplar yerli falan değil sadece marka basıyor geçiyor, bütün markalar 16 inç geçerken bu markalar hala geçemedi neden ? Çünkü taiwanlı üreticileri bağlılar onları beklliyorlar veya hiç olmicak bilemem .