Neler Yeni

Monster Laptop mu Yoksa Toplama Bilgisayar mı?

TheShiny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Celal Düz
Bütçe
30000
Selam dostlar iki ürün arasın da kaldım. Alacağım ürünün öncelikli özelliği performansı yüksek işimi görecek şekilde olsun ben bu iki ürünü buldum hoşuma giden ama kafamda kalan bir kaç soru var Monster alsam çok ısınır mı çok ses çıkarır mı ve ilerde pişman olur muyum? Toplama kasa tarafında ise tek eksi yön var taşınamaması
Benim araştırmalarım sonucun da hoşuma giden laptop ve kasa bunlar:
Şimdiden teşekkürler dostlar

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,762
İsim
Kerem Çavuş
Bilgisayarı taşıma gibi bir derdin yoksa masaüstü almanı öneririm oyun oynamak için laptop alıp pişman olmayan görmedim

Dutch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Hakan Yazgan
Dostum bu senin vereceğin bir karar. Yakın zamanda monster laptopumu satıp masaüstü bilgisayar aldım. 3 yıl önce online dersler için mecburiyetten almıştım. Hem kardeşim hem ben kullanıyorduk. Arkadaşlara sık sık götürüp ödev yapıyordum. Ciddi fiyat farkı oluyor masaüstü ve dizüstü arasında. Aynı özelliklere sahip olsa dahi hem laptop nerdeyse 2 kat daha pahalı hem de performansı masaüstüne göre daha düşük. Ben çok geziyorum. Sık sık arkadaşlarıma gider beraber bilgisayar oynarız yan yana. Kafelere gidip video izleyerek ders çalışıyorum vs diyorsan laptop mantıklı olabilir ancak onun dışında kesinlikle masaüstü. Hem cebine daha az dokunur hem de performans olarak daha çok memnun eder. Arkadaşında da oyun oynamayıver ne olucak :)

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Taşıma derdin yoksa masaüstü daha rahat olur kankam parça değişimi soğukluk performans açısından daha kârlı alan ve taşıma olayında da laptop kârlı önceliğin alanım kısıtlı mı, bilgisayarı taşımam gerekiyor mu ve oynamak istediğim oyunları almak istediğim laptopta akıcı bir şekilde oynayabilecek miyim diye sorabilirsin kendine

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Selam dostlar iki ürün arasın da kaldım. Alacağım ürünün öncelikli özelliği performansı yüksek işimi görecek şekilde olsun ben bu iki ürünü buldum hoşuma giden ama kafamda kalan bir kaç soru var Monster alsam çok ısınır mı çok ses çıkarır mı ve ilerde pişman olur muyum? Toplama kasa tarafında ise tek eksi yön var taşınamaması
Benim araştırmalarım sonucun da hoşuma giden laptop ve kasa bunlar:
Şimdiden teşekkürler dostlar
Monster laptop pişmanlıktır kullanıp da memnun olanını görmedim. Laptoplar genel olarak çok ısınıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,118
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom