Neler Yeni

Monster notebook ayıplı mal

Reina

80+
arkadaşlar ben monster tulpar t7 v20.3 aldım buda ayıplı mal çıktı baya sınıtısı var 40 gün iade hakkı bitti ben şimdi bunu garantiye yollasam bi üst modelini satın alabilirmiyim satın alabilirsem o üst modelini iade edip bütün paramı geri alabilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardım beyler

TamerKs

80+ Silver
Ne gibi sıkıntıları var?

Reina

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi sıkıntıları var?
pc aldığım en baştan beri ekran donuyo dıtttt diye ses çıkıyo oyundayken bi anda oyun kasmaya başlıyo ve en düşük ayarda bile 6 fpsi geçmiyo oyundayken zorlandığında atıyo oyunlar kasıyo oyundyaken bi anda ekran parlaklığı en düşüğe geliyo ve hiç artmıyo

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
pc aldığım en baştan beri ekran donuyo dıtttt diye ses çıkıyo oyundayken bi anda oyun kasmaya başlıyo ve en düşük ayarda bile 6 fpsi geçmiyo oyundayken zorlandığında atıyo oyunlar kasıyo oyundyaken bi anda ekran parlaklığı en düşüğe geliyo ve hiç artmıyo
Hiç sürücülerini yüklediniz mi?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
işleri vardı dersler abimin üni sınavı var falan derken hem burda 40 günde iade eden ben suçlu değil bana ayıplı mal gönderen monster suçlu
açıkca yazmışlar iade günü geçmiş garantiye gönderin tamir yapsınlar iade ederlerse tabii ki de daha iyi

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
işleri vardı dersler abimin üni sınavı var falan derken hem burda 40 günde iade eden ben suçlu değil bana ayıplı mal gönderen monster suçlu
İade almazlar. En fazzla değişim yaparlar bundan sonra.

Reina

80+
açıkca yazmışlar iade günü geçmiş garantiye gönderin tamir yapsınlar iade ederlerse tabii ki de daha iyi
ama şöyle bişeyde var eğer ayıplı mal çıkarsa ilk 6 ay içinde iade isteyebilirsin diyolar 4 tane seçenek varmış iadede onlardan biriymiş

İade almazlar. En fazzla değişim yaparlar bundan sonra.
ama şöyle bişeyde var eğer ayıplı mal çıkarsa ilk 6 ay içinde iade isteyebilirsin diyolar 4 tane seçenek varmış iadede onlardan biriymiş

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Bence bunu foruma sormak yerine müşteri hizmetlerini arıyıp sor daha kesin bilgiler alırsın.

Top Bottom