Neler Yeni

Monster notebook kendi kendine kapanıyor

Hshg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bubu
10-15 gun once yeni bir laptop aldım abra a5 neyse oyun fln yukledım sıcaklıklar normal ıslemcı en fazla 88 derece gordu ekran kartı desen 75 dereceyi gecmedi ama bilgisayarı bu gün actım bilgisayar kendine geliyor sonrada fanlar yüksek hızda çalışıp kapanıyor. Control centerdan baktıgımda işlemci 48-50 derecelerde ama sorun şu ekran kartı sürekli 1 derecede takılmış gösteriyor. Bu yüzden kapandığını düşünüyorum. Çat diye güç de kesmiyor bildiğin kapanıyor tuşa basmışssın gibi. Reset atsam geçer mi acaba

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
10-15 gun once yeni bir laptop aldım abra a5 neyse oyun fln yukledım sıcaklıklar normal ıslemcı en fazla 88 derece gordu ekran kartı desen 75 dereceyi gecmedi ama bilgisayarı bu gün actım bilgisayar kendine geliyor sonrada fanlar yüksek hızda çalışıp kapanıyor. Control centerdan baktıgımda işlemci 48-50 derecelerde ama sorun şu ekran kartı sürekli 1 derecede takılmış gösteriyor. Bu yüzden kapandığını düşünüyorum. Çat diye güç de kesmiyor bildiğin kapanıyor tuşa basmışssın gibi. Reset atsam geçer mi acaba
Açıkçası boşuna uğraşarak vakit kaybetmenizi önermem. Desteği ararsanız size yardımcı olacaklardır benim çoğu sorunumu çözdüler.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Windows hata veriyor mu? Veriyorsa ''C:/Windows/Minidump'' adresinden minidump'u paylaşın.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hayır. Hata vermeden kapanıyor
Siz yine de kontrol edin belirttiğim dosyayı. Eğer ''Minidump'' klasörünün içinde dosya varsa (DMP uzantılı) o dosyayı atın direk buraya.

Top Bottom