Dolar Bey
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,218
- İsim
- Mehmet Alp Uzun
- İlgilendiği Kategoriler
- Dizüstü Bilgisayar
- Discord
- Dolar#9411
Neden Monster Notebook almalısınız onu anlatacağım ve önyargıları kırmak istiyorum 2 yıldır kullanıyorum bendeki Monster Abra A7 V8.1
1)Plastik malzemeden yapılmış lakin kaliteli bütçeden kısmak için yapılmış fiyatı gayet iyi
2)Klavyesi RGB basış hissiyatı çok güzel ve büyük Enter var
3)2 Yıllık garantisi var ve ömür boyu 6 ay aralıkla ücretsiz bakım hizmeti
4)İddialarına göre açamadığı oyun yok ve deneyerek gördüm Gta % Yüksek ayarlarda 60 fps civarı veriyor Cs:Go 120 fps ben ek 8 GB daha taktım 130 FPS veriyor
5)Ekran çok kaliteli ve çok ince ama 60 hz var ms bilmiyorum biryerde yazmıyor : ) IPS panel ekran var
6)Pili güzel ama oyun oynarsanız ve güç tasarrufuna alırsanız 1 saat anca gider eğer film izleyecekseniz Netflix falan Güç Tasarrufunda 3 saat civarı gidiyor Diğer Notebook'lara göre gayet iyi
Sorularınızı bekliyorum hepsine cevap vermeye çalışacağım
1)Plastik malzemeden yapılmış lakin kaliteli bütçeden kısmak için yapılmış fiyatı gayet iyi
2)Klavyesi RGB basış hissiyatı çok güzel ve büyük Enter var
3)2 Yıllık garantisi var ve ömür boyu 6 ay aralıkla ücretsiz bakım hizmeti
4)İddialarına göre açamadığı oyun yok ve deneyerek gördüm Gta % Yüksek ayarlarda 60 fps civarı veriyor Cs:Go 120 fps ben ek 8 GB daha taktım 130 FPS veriyor
5)Ekran çok kaliteli ve çok ince ama 60 hz var ms bilmiyorum biryerde yazmıyor : ) IPS panel ekran var
6)Pili güzel ama oyun oynarsanız ve güç tasarrufuna alırsanız 1 saat anca gider eğer film izleyecekseniz Netflix falan Güç Tasarrufunda 3 saat civarı gidiyor Diğer Notebook'lara göre gayet iyi
Sorularınızı bekliyorum hepsine cevap vermeye çalışacağım