Neler Yeni

monster pusat clutch alınır mı?

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
merhabalar bu hafta gamepad almak sıtıyorum once f710 alcaktım ama tasarımını begenmedım o yuzden artık eskı denmesı nedenıyle baska modeller arastırdım karsıma monster pusat clutch ve gc30 cıktı acıkcası clutch almak ıstıyorum cunı 2. yuzde 50 ındırımlı yanı 2 taneyı 1500 e alıp bazen arkadasla fıfa felan oynamayı dsunuyorum sızce alınır mı? ama cok olu bolge var dıolar o olay ne ve kullanan varmı veya baska model onerebılıcek 2 tane ıcın 1500 tl 1 tane ıcın 1000 tl odeyebılırım model onerısı olan yazsın xbox 9.nesıl onerende var ama bılmıyorum lutfen yardım edın
Mesaj otomatik birleştirildi:

upupup

Son düzenleme:

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar bu hafta gamepad almak sıtıyorum once f710 alcaktım ama tasarımını begenmedım o yuzden artık eskı denmesı nedenıyle baska modeller arastırdım karsıma monster pusat clutch ve gc30 cıktı acıkcası clutch almak ıstıyorum cunı 2. yuzde 50 ındırımlı yanı 2 taneyı 1500 e alıp bazen arkadasla fıfa felan oynamayı dsunuyorum sızce alınır mı? ama cok olu bolge var dıolar o olay ne ve kullanan varmı veya baska model onerebılıcek 2 tane ıcın 1500 TL 1 tane ıcın 1000 TL odeyebılırım model onerısı olan yazsın xbox 9.nesıl onerende var ama bılmıyorum lutfen yardım edın

upupup
Yardın yokmu

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende var bundan memnunum
pahalı kollarla deneyimim yok
Hocam yardiminiz için teşsekür ederim ama kaliteli bi ürün almak istiyorum

oxet16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Terzi
Kullanıyorum ölü bölge dışında problemi yok

oxet16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Terzi
70 saat forza 4 30 -40 saat forza 5 oynadım daha hiç problem etmedim ama kişiden kişiye değişir bence.
Gaz koluna basmana rağmen bilgisayara gaz emrini veremeyen iletemeyen bir bölge var oraya deniyor pusatta çok fazla ama hiç sorun yaşamadım.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
merhabalar bu hafta gamepad almak sıtıyorum once f710 alcaktım ama tasarımını begenmedım o yuzden artık eskı denmesı nedenıyle baska modeller arastırdım karsıma monster pusat clutch ve gc30 cıktı acıkcası clutch almak ıstıyorum cunı 2. yuzde 50 ındırımlı yanı 2 taneyı 1500 e alıp bazen arkadasla fıfa felan oynamayı dsunuyorum sızce alınır mı? ama cok olu bolge var dıolar o olay ne ve kullanan varmı veya baska model onerebılıcek 2 tane ıcın 1500 TL 1 tane ıcın 1000 TL odeyebılırım model onerısı olan yazsın xbox 9.nesıl onerende var ama bılmıyorum lutfen yardım edın

upupup
knk bende baya fazla araştırdım sonra monster ı almayı düşündüm ama o kadar fazla ölü bölge varki boşa para bence
en son ona 1000 tl verceğime 200 daha koyup bunu aldım kargoda şuan
düşünürseniz elime ulaşınca özelden detaylıca incelerim sizin için
aldığım gamepad https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...ah-kablosuz-pc-android-fiyati,1742460728.html

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
knk bende baya fazla araştırdım sonra monster ı almayı düşündüm ama o kadar fazla ölü bölge varki boşa para bence
en son ona 1000 TL verceğime 200 daha koyup bunu aldım kargoda şuan
düşünürseniz elime ulaşınca özelden detaylıca incelerim sizin için
aldığım gamepad https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...ah-kablosuz-pc-android-fiyati,1742460728.html
Incelemenizi bekliyorum hocan olu bolge testi yapan bi kanal olu bolge yok demisti ayarlardan duzeltiliyormus bu

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
eğer bütçe artıramıyorsanız monster pusat yerine 2. el e yönelebilirsiniz bence
çünkü testleri pek iç açıcı değil

Incelemenizi bekliyorum hocan olu bolge testi yapan bi kanal olu bolge yok demisti ayarlardan duzeltiliyormus bu
17.34 ü açınız hocam test sonuçları bunlar

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
eğer bütçe artıramıyorsanız monster pusat yerine 2. el e yönelebilirsiniz bence
çünkü testleri pek iç açıcı değil

17.34 ü açınız hocam test sonuçları bunlar
Hocam bitce arttirirmda 2.el almak istemiyotum ve 0 xbox kollari da 2k cok fazla gelir bans

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,686
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
MSI kablolu, haberin olsun.
Almışken Xbox 9.nesil almak en mantıklısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom