monster ürünlerinde indirim zor, 180 TL 1-2 yıl önceydi o fiyat artık hayal ben 300 den aldım memnunum.
Belli olmaz ama ben indirime gireceğini sanmam.
alsam bile yazın kullanıcam sizce olası bi zam durumu olur mu ne diyorsunuz 300 ü de geçerse almam herhalde
zam durumu her zaman olacak :/alsam bile yazın kullanıcam sizce olası bi zam durumu olur mu ne diyorsunuz 300 ü de geçerse almam herhalde
linkini atabilir misin bulamadım ürün hakkında bilgim var ama okuyayım yinedeBüyük ihtimalle indirime girmez. Ama ben olsam gene de alırım tasarım olarak hoşuma gidiyor ayrıca forumda incelemesi mevcut istersen oku.
Biraz beklemenizi rica edeceğim.linkini atabilir misin bulamadım ürün hakkında bilgim var ama okuyayım yinede
girmeyebilir ben aldığımda sitesinde 155 tl idi alırken çok zaman geçmedi hemen sipariş verdim konuşmalar aramalar mailler falan ürün geldi faturada 188 tl şuan kaç para bilmiyorum ama kullanıyorum ve mükemmel mousemonster pusat alacaktım bir aralar 180tl idi bir anda 300 oldu bu ürün indirime girer mi daha önce hiç indirimli halini gördünüz mü
ürünün linki de bu
linkini atabilir misin bulamadım ürün hakkında bilgim var ama okuyayım yinede
Malesef cok zormonster pusat alacaktım bir aralar 180tl idi bir anda 300 oldu bu ürün indirime girer mi daha önce hiç indirimli halini gördünüz mü
ürünün linki de bu