Neler Yeni

Monster Pusat indirime girer mi?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
monster pusat alacaktım bir aralar 180tl idi bir anda 300 oldu bu ürün indirime girer mi daha önce hiç indirimli halini gördünüz mü
ürünün linki de bu
knk ben mouse sandım pardon

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Fiyatı 1-2 yıl önce 180 di şimdi 300, ve artmaya devam edicek, bu ülkede insanların karakterleri dışında düşen bir şey yok :).
incelemende de '' piyasaya bakıldığından en uygun fiyatlı wireless gamepad bu '' demişsin almaya karar verdim artık fakat dediğim gibi yaza kadar kullanmayacağım aldığım zaman test etsem daha sonra kutusuna koyup kaldırsam bir sıkıntı yaşamam değil mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
incelemende de '' piyasaya bakıldığından en uygun fiyatlı wireless gamepad bu '' demişsin almaya karar verdim artık fakat dediğim gibi yaza kadar kullanmayacağım aldığım zaman test etsem daha sonra kutusuna koyup kaldırsam bir sıkıntı yaşamam değil mi?

Evet piyasada ki en uygun fiyatlı wireless olan gamepad, kullanmadığınız süreçte bir şey olurmu derseniz yani ben olucağını sanmam, ama hiç denemedim.

Muhtemelen bir şey olmaz.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet piyasada ki en uygun fiyatlı wireless olan gamepad, kullanmadığınız süreçte bir şey olurmu derseniz yani ben olucağını sanmam, ama hiç denemedim.

Muhtemelen bir şey olmaz.
hocam garantisi var mı acaba sitesine bakındım ama göremedim ben de bir sorun olacağını düşünmüyorum zaten ayda 1 falan kontrol ederim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
hocam garantisi var mı acaba sitesine bakındım ama göremedim ben de bir sorun olacağını düşünmüyorum zaten ayda 1 falan kontrol ederim

Monster ın kendi sitesinden alın derim, her donanım ve ürün gibi bununda 2 yıl garantisi var.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben de almayı düşünüyorum tavsiye eder misin?Fiyatına değer mi?
Tavsiye ederim benim zaten 2 adet seçeneğim vardı birisi F710 birisi Pusat Pro ikiside wireless gamepad,Pusattan gayet memnunum şarjı çok uzun gidiyor sadece tetik tuşlarına basınca oradaki yayların sesi net bir şekilde duyuluyor,dualshock4 gibi bir sessizlik yok yani tetik tuşlarında,başka bir kötü yanı yok bence buda bir problem değil.

Top Bottom