Neler Yeni

Monster Pusat Pro dpad kullanarak hareket etmek

scrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Scrat
Elimde Monster Pusat Pro gamepad var. Analog kısmında bazen algılama problemi yaptığı için dpad kullanarak hareket etmek istiyorum, bu iki tuşun işlevini nasıl değiştirebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Bildiğim kadarıyla maalesef öyle olmuyor. Dpad tamam laptop'un bir parçası ama oyunlar onu algılayamaz.
Onun yerine WASD tuşlarını kullanın, misal?

scrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Scrat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla maalesef öyle olmuyor. Dpad tamam laptop'un bir parçası ama oyunlar onu algılayamaz.
Onun yerine WASD tuşlarını kullanın, misal?
hocam dpad kısmı gamepadin üstündeki 4 yön tuşu olan kısım laptopla herhangi bir alakası yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Haaaa! Playstation kolundaki gibi, şu R3-L3 tuşları gibi olanı mı kast ettiniz? Başparmaklarla oynatılanları? Allah iyiliğinizi versin :D
Olur ya tabii ki. Onu da her yönde (axis yönünde yukarı, aşağı, sağ sol) ayarlamanız gerekiyor tek tek.

scrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Scrat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haaaa! Playstation kolundaki gibi, şu R3-L3 tuşları gibi olanı mı kast ettiniz? Başparmaklarla oynatılanları? Allah iyiliğinizi versin :D
Olur ya tabii ki. Onu da her yönde (axis yönünde yukarı, aşağı, sağ sol) ayarlamanız gerekiyor tek tek.
bunu yapacağım herhangi bir program biliyor musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Oyun ici ayarlarda olabilir diyecegim cunku program bilmiyorum kusura bakmayin lutfen.

Misal ben PS2 Emulator kullaniyorum laptop da, onun ayarlar menusunde var mesela (d-pad ayarla/ekle diye) ve kendi d-padinizi baglayip USB ile ayarlayabiliyorsunuz ama hic program aplikasyon falan kullanmadim...

Top Bottom