Neler Yeni

Monster t5 mi Excalibur g900 mü ?

ayberimsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ayber Öztürk
Evet biliyorum birçok kişi Excalibur ve Monster önermiyor fakat en ekonomik onlar olduğu için aralarında kaldım. Monster hakkında çok fazla şikayet var. Excaliburda ise kullanan arkadaşlar şikayet etmiyor. Genelde Excalibura çamur atmak için konuşanlar var ve bunların hiçbiri Excalibur kullanmamış. Yine de size sormak istedim. Bütçem 15.000 altında. Size gösterdiğim laptoplar 15.000'in üstünde ama benim almama zaten zaman olduğu için indirimleri kovalayıp 15.000'in altına indiğinde alıcam.

İkisinde de RTX2070 var. Hangisini önerirsiniz? Dediğim gibi monsterda çok şikayet. Excaliburda ise kullanmamış olanların çamurları.

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7

bu modele de bakabilirsin. iyi mi bilmiyorum ama fiyatı utgun

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
İkisinide alma başka marka al bu fiyata excalibur kullandım 7 ay vasattı çok ısınıyor üstelik CS de orta ayarda 50-60 FPS alıyodum

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Evet biliyorum birçok kişi Excalibur ve Monster önermiyor fakat en ekonomik onlar olduğu için aralarında kaldım. Monster hakkında çok fazla şikayet var. Excaliburda ise kullanan arkadaşlar şikayet etmiyor. Genelde Excalibura çamur atmak için konuşanlar var ve bunların hiçbiri Excalibur kullanmamış. Yine de size sormak istedim. Bütçem 15.000 altında. Size gösterdiğim laptoplar 15.000'in üstünde ama benim almama zaten zaman olduğu için indirimleri kovalayıp 15.000'in altına indiğinde alıcam.

İkisinde de RTX2070 var. Hangisini önerirsiniz? Dediğim gibi monsterda çok şikayet. Excaliburda ise kullanmamış olanların çamurları.
excalibur almak daha mantıklı arkadaş ısınıyor demiş ama bir tane laptop soğutucusu alırsan sorun kalmayabilir

Keremdiyola

80+ Bronze

İkiside eşit sistemse ben hep Monsteri tercih ederim casperin soğutması kötü durduk yere fanlar ses çıkarmaya başlıyor geri duruyor vb

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

bu modele de bakabilirsin. iyi mi bilmiyorum ama fiyatı utgun

Buda ısınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

excalibur almak daha mantıklı arkadaş ısınıyor demiş ama bir tane laptop soğutucusu alırsan sorun kalmayabilir

Laptop soğutucu ile soğutulacak ısı değil.

OMEN Laptop -15-dh1017nt i7-10750H 16 GB R- 512SSD- 1 TB 132Z3EA Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Monster çok daha iyi olacaktır. Excalibur ise bu konuda anlatıldığı kadar kötü değil ama fiyatları yakın olmasına rağmen Monster'da çok daha iyi bir işlemci var.
Buda ısınıyor.

Laptop soğutucu ile soğutulacak ısı değil.
Dostum bütün laptoplar ısınır? Allah aşkına MSI alınca işlemci 60-70 derece falan mı çalışıyor? H serisi işlemci varsa laptopta 100-90 derece görmeye razı olman lazım zaten.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Monster çok daha iyi olacaktır. Excalibur ise bu konuda anlatıldığı kadar kötü değil ama fiyatları yakın olmasına rağmen Monster'da çok daha iyi bir işlemci var.

Dostum bütün laptoplar ısınır? Allah aşkına MSI alınca işlemci 60-70 derece falan mı çalışıyor? H serisi işlemci varsa laptopta 100-90 derece görmeye razı olman lazım zaten.

Biz bu kafada bakarsak batarız. 8K bütçen olur o zaman al monster ama 16K bütçeli birisine de monster önermezsin be.

ASUS ROG Strix G17 G712LV-H7005 İ7-10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060 6GB GDDR6 AuraSYNC FHD 120HZ FHD IPS 17.3 DOS: Amazon.com.tr

ayberimsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ayber Öztürk

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Excalibur kullandım 2 ay vasatın altında bir cihaz önermem. Monstera geçtim 1660ti li olan modeli kullanıyorum. Şuan memnunum ah şu da olsa dedirtecek veya olmasa dedirtecek bir şey yok.

Top Bottom