thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,337
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok harbiden geliyor stok istesem iki kere daha alırdımGelen giden bişey yok, teknosa dalga geçiyor galiba.
Yok harbiden geliyor stok istesem iki kere daha alırdımGelen giden bişey yok, teknosa dalga geçiyor galiba.
Bende 60.999 görünüyorYok harbiden geliyor stok istesem iki kere daha alırdım
Alıntıyı görüntüle
2 gün durdu. 2 gün ara ile 2 tane aldım. 75w düşük değil ki hangi oyuna yetmemiş.
stok gelirse çabuk gidiyorBende 60.999 görünüyor
Hocam bendede aynıydı aralıksız 10 kere falan denedim sonuncuda alabildim full spam atStok görünüyor ama kart giriyorum işlem yapmıyor dalga geçer gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En son banka kartı girip onay verince stok Yok diyor
66 oldu , spam atayim dedim bakmadan al al diyecektim ki uçmuşHocam bendede aynıydı aralıksız 10 kere falan denedim sonuncuda alabildim full spam at
100w ve üstü 4060 olan için bence de geçmesine gerek yokAlıntıyı görüntüle
Grafikte ki sonuçlara göre konuşmak gerekirse aralarında dağlar kadar fark yok. Kaçıranlar hala rtx 4060 laptop alabilir. Elimdeki lenovo loq 15arp9 7435hs rtx 4060 (105w) 12gb ram 512 gb ssd var, mennunum. Oyun testlerine yakında başlayacağım.
ek olarak monsterın 66 bin tl ye sattığı şeyi teknosa nasıl 43 bin e satsın. söylediğim gibi iptal gelir %100.klasik teknosa fiyatlandırma hatası. iptal mesajları gelir yakında mailinize.
Firmalar kendi sitelerinde genel olarak yüksek fiyatlar yazıyor. Farklı satıcılarda da aynı cihazı daha düşük fiyata gördüm.ek olarak monsterın 66 bin tl ye sattığı şeyi teknosa nasıl 43 bin e satsın. söylediğim gibi iptal gelir %100.