❌İndirim Bitti! Monster Tulpar T6 V3.3.1 Intel Core i7 13700HX 5060 laptop 43.499 TL

Firmalar kendi sitelerinde genel olarak yüksek fiyatlar yazıyor. Farklı satıcılarda da aynı cihazı daha düşük fiyata gördüm.
teknosadan bu tarz fiyatlandırmalarla aldığımız ufak ürünler bile bu zamana kadar hep iptal oldu. örnek ram,pil gibi.. Bu tarz büyük fiyatlandırılan ürünleri %100 zaten iptal eder teknosa. Aman efendim yanlış fiyatlandırmışız müşteriyi memnun edelim bu fiyattan gönderelim diyecek bir firma değil.

ek olarak monsterın 66 bin tl ye sattığı şeyi teknosa nasıl 43 bin e satsın. söylediğim gibi iptal gelir %100.
29 civarına satılan acer 4060 laptopu birkaç ay önce 19 a satmışlardı göndermişler ben alamadım onu. Teknosa arada satabiliyor tabi iptal gelme ihtimali var

%20 performans farkı var 105w olan ile
Oyuna yetmemiş demedim ki watt düşük olandı dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok gelirse çabuk gidiyor
6 gb vram var zaten. Biz ciddiye koysak nvdia koymuyor 4050 ye dlss4 desteği getirmedi. Testlerde çok hile var

teknosadan bu tarz fiyatlandırmalarla aldığımız ufak ürünler bile bu zamana kadar hep iptal oldu. örnek ram,pil gibi.. Bu tarz büyük fiyatlandırılan ürünleri %100 zaten iptal eder teknosa. Aman efendim yanlış fiyatlandırmışız müşteriyi memnun edelim bu fiyattan gönderelim diyecek bir firma değil.
Doğrudur da . Çok absürt indirim değil gibi stok eriticekse . Erazer olan bu fiyatlara yakın satıldı tabii ki işlemci vb. daha düşüktü onda.

Benim 2 yıllık Asus Tufla bir bakıştık sonra dedim ki saçmalama seni verip Monster alır mıyım ben 😂

Benim 2 yıllık Asus Tufla bir bakıştık sonra dedim ki saçmalama seni verip Monster alır mıyım ben 😂
Aynısını ben de dedim de benimki baya eski 😂 Lenovo g570 ( tam hatırlayamadım) ti sanırım 2011 de almıştım hala film izlemek için TV yanında duruyor sapasağlam.

Mesaj geldi kargoya hazırlandı diye :D Hayırlı olsun alanlara

1763225873829.webp

Evet halen hazırlanıyor faturası da kesildi ama daha göndermediler bilerek sormuyorum durumunu fdjgdjfgfd

Teknosa da uygun ne görürsem alayım o zaman 😂 dji dronlar yarı fiyatına idi keşke alsaydım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu kafamı baya karıştırdı bana mı baya iyi geldi anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,170,732
Üyeler
185,938
Son üye
enuff