165hz ile 144hz arasında pek bir fark yok satış pazarlaması resmen 144hz al aynı olucakVarsa başka göster bakalım napalim bunu buldum
20fps farkı illa birazda zorlansanda anlaşılır? Ben oyun için alacağım 165hz bu en mantıklı olandır 144hz değil
Kanka Türkiye fiyatina göre şuan ucuzUcuz deyince bende 700 800 zannettim.
10 kuruşa gamepass?ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Asus montior en düşük fiyat vatanda şuan neden bukadar düşük diğerlerine göre kazikci diyorlardı vatana neden böyle diğerlerinden ucuz söylermisiniz
iyiymiş sırf onun için bile alınırdı 1.5 hafta önce aldım monmitörü :/
165hz 144hz ile aynı? Ben oyun için alacağım 165hz bu en mantıklı olandır 144hz değil
165 144un hız asirtilmis versiyonu arastirabilirsin 165hz diye fabrikadan çıkmıyor165hz 144hz ile aynı![]()
Kanka anlayabilenler var o farkı onu demeye çalışıyorum165 144un hız asirtilmis versiyonu arastirabilirsin 165hz diye fabrikadan çıkmıyor
Şuan gamepassta discord nitro varmı halaiyiymiş sırf onun için bile alınırdı 1.5 hafta önce aldım monmitörü :/
onu bilmiyorum ama 2 ay önce vardıKanka anlayabilenler var o farkı onu demeye çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan gamepassta discord nitro varmı hala