Neler Yeni

Moondrop Dawn Pro DAC ses bağlantı kopması/cızırtı yapması sorunu

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut
Bir türlü çözemedim. Kendi kablosu çok kısaydı. 45w type-c den type-c ye bağlanan bir kablom vardı. Onunla taktım, Windows'ta gözüktü ve driverını, firmware update ini yükledim. Güzel de çalışıyor.

Fakat bu kabloyla da bazen Youtube veya Twitter videolarına tıklayınca donmaya başladı. Yüklemede kalıyor öyle. Çözüm olarak başka ses cihazı seçip Moondawn'a geri dönerek çözüyorum şimdilik ama bu çok can sıkıcı.

Gittim sağlam olduğunu düşündüğüm bir kablo aldım. Alta bırakayım link.

Bu yeni kabloyla bağlarsam herhalde çözülür tüm sorunum dedim. Bununla bağlayınca en yüksek 32bit 384000hz değerini alabiliyorum(diğeriyle de oluyordu) ama gel gelelim bunda da felaket cızırtı yapıyor.

Anakartın (B650 PG LIGHTNING) her slotuna taktım hepsinde sorun aynı. Bazı USB girişlerinde görmüyor açık olmasına rağmen. Hatta şöyle bir hata veriyor.

Screenshot_1.png

Buna da çözüm bulamadım. Güncellemeye çalıştım, kaldırdım, devre dışı bırakıp tekrar açtım. Yok, bana mısın demiyor.

Ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı bu tarz hatalardan anlayan?

İsteğim ürünü sorunsuz çalıştırmak ve bir de mümkünse daha uzun kablo alıp kasanın arkasından bağlayabilmek.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
En iyi kablo tercihi kulaklık girişine uygun type c kablo olur. Uyumlu her iem de kullanılabilir. 5 dolardan 25 dolara kadar çeşitleri var.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Driver sorunu olduğunu düşünüyorsan ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmanı öneririm. Telefon veya farklı bir cihazda denedin mi? Gidip farklı bir cihazda kullansan sorun pc de mi anlarız.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver sorunu olduğunu düşünüyorsan ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmanı öneririm. Telefon veya farklı bir cihazda denedin mi? Gidip farklı bir cihazda kullansan sorun pc de mi anlarız.
Denedim orada cillop gibi sorun yok. Reddit'te birinden daha gördüm kaldırınca daha iyileşti diye.

Bir deneyeceğim bakayım nasıl olacak.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Denedim orada cillop gibi sorun yok. Reddit'te birinden daha gördüm kaldırınca daha iyileşti diye.

Bir deneyeceğim bakayım nasıl olacak.
Kaldırmadan önce yeni realtek sürücüsünü indirmeni öneririm. Realtek in sitesi aşırı yavaş indiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,761
Üyeler
163,718
Son üye
gülümsegiyim
Top Bottom