Ben 8 ay taksitle motor aldım günlük 20 km iş git gel oluyo e ben motorun borcunu öderken motorun ömründen yiyip km sini de yükseltmiş oluyorum değeri düşüyor ne anlamı kaldı bu işin zaten motor bloğu 60 bin km de gidiyo
Motoru kullanmayacaksan eskitmeyeceksen neden alıyorsun ki zaten? Altın değil, gümüş değil sonuçta. Fiyatını düşünmeden rahatlığına odaklanarak kullanırsan daha keyifli olabilir durum.Ben 8 ay taksitle motor aldım günlük 20 km iş git gel oluyo e ben motorun borcunu öderken motorun ömründen yiyip km sini de yükseltmiş oluyorum değeri düşüyor ne anlamı kaldı bu işin zaten motor bloğu 60 bin km de gidiyo
ben çalışmak için almadım motoru şuan elde var 0 motorun parasını ödemek için motoru kullanıyorumkullanmak için almadıysan niye aldın ?? kullanılıp eskimeyen bir şey gördün mü ?
motorun blok ömrü 60 bin km dedim 100k para veriyoz 60k az bence ömürlük olması lazım20 km günlük kullanımda 60000 km yi kaç günde çıkarıyorsun hesap yaptın mı kardeşimekseri yatırım için motor almak gerçekten garip. Sayenizde motor yükseltemiyoruz eyvallah
Öyle bir teknoloji icat edilirse neden olmasınben çalışmak için almadım motoru şuan elde var 0 motorun parasını ödemek için motoru kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
motorun blok ömrü 60 bin km dedim 100k para veriyoz 60k az bence ömürlük olması lazım