peki 4 zamanlı tip noluyo 2 zamanlı tip noluyo yani kısacası zamanlama tipi nedir?Ne için kullanacağına bağlı hobi olarak hız yapmak istiyorsan tam 125 cc olanlara ve hızlılara bak ne bilim her gün 1 km yol gitmen gerekiyorsa yürümekten bıktıysan konfor çok önemli aslında herkesin bildiği şeyler ama inş işine yarar başka sorun olursa yaz
abi 16 yaşına giricem 9 ay sonra en fazla 125 cc kullanabiliyon diye biliyorum sen bana 160 cc motor gösteriyon bajaj discover 125mh drift nasıl?Mondial mcx150 diye bir motor var yenileri yok ama hem ucuz hem de çok iyi giden güçlü bir motor ve kW değerine göre A1 ehliyete uyuyor diye biliyorum bi araştır istersen
Kardeşim ben de kullandım o motoru zamanında 16 yaşıma girdiğimde. kW değerine göre hesapladın mı ?abi 16 yaşına giricem 9 ay sonra en fazla 125 cc kullanabiliyon diye biliyorum sen bana 160 cc motor gösteriyon bajaj discover 125mh drift nasıl?
Olabilir kardeşim sıkıntı yok ama senin dediğin motor da çok güzel motor alacaksan alabilirsin güzelyok çok anlayan biri değilim motordan