Yardım MOTOR EHLİYETİ SINAVİNDA HAKSİZ YERE KALDİM

Ayak koyma sadece parkurun belirli kısımlarında yasak. Yolda öyle bir durum yok. Döner kavşaktan dönerken kendi şeridinizi kaçırmış olduğunuz için veya öyle düşündükleri için iptal etmiş olabilirler. Döner kavşakta iki araç şeridini takip etmiş olsa böyle bir kaza yaşanmazdı yüksek ihtimal. Diğer araç daha çok kusurlu olsa da sınavda sen olduğun için direkt senin üstüne kalıyor. Bir daha ehliyet almamalık bir durum yok. İtiraz etsenizde bir şey çıkmaz yüksek ihtimal. Şansınıza anlayışsız bir komisyon gelmiş. Ücreti ödeyip diğer sınava hazırlanın.
Tüm hevesim kaçtı vallahi tekrar girermiyim bilemiyorum kendi şeridimi kaçırmadım bana çarpan araç benim şeridimi işgal ederek çarptı zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman muhtemelen bende ayın 19-20sindeki sınavlara alınırım. sınavdan kaç gün önce derslerin başladı reis?
2 gün önce ama ben zaten sürmeyi bildiğim için pek üstünde durmadım sadece parkuru görmek için geldim ve güzergahı

Kanka bir şey soracağım sana ben normalde hep .Maxi scooter kullanan biriyim manuel sınava giricemde vites atarken bazen motor seker gibi oluyor:D
şimdi ilk olarak bunu sınavda sorun edip bırakırlar mı? İkinci olarak bunun olmaması için neye dikkat etmeliyim

Kanka bir şey soracağım sana ben normalde hep .Maxi scooter kullanan biriyim manuel sınava giricemde vites atarken bazen motor seker gibi oluyor:D
şimdi ilk olarak bunu sınavda sorun edip bırakırlar mı? İkinci olarak bunun olmaması için neye dikkat etmeliyim
Tekliyor sorun yapmazlar bana denk gelen bir komisyoncu gibi biri denk gelmezse iyice alışman lazım debriyaja birkaç dur kalk dene sonra zaten kendin bile anlamadan alışıyorsun

Tekliyor sorun yapmazlar bana denk gelen bir komisyoncu gibi biri denk gelmezse iyice alışman lazım debriyaja birkaç dur kalk dene sonra zaten kendin bile anlamadan alışıyorsun
mondial 180z one diye bir motorla olacak mışım

benzeri benim başıma da geldi. göbekte beni sıkıştırdı bi tane arabalı fren yapıp beklemiştim geçmesini. beni bırakmamışlardı

benzeri benim başıma da geldi. göbekte beni sıkıştırdı bi tane arabalı fren yapıp beklemiştim geçmesini. beni bırakmamışlardı
Hocam vallahi gerçekten gidip adamı dövmek istiyorum cidden bu kadar vicdan yoksunu olamazsin vicdanı geç zaten ben normal olması gereken gibi sürüyorum herhalde adamdaki mantık normal trafikte arkadan gel bana çarp ben normal devam edim

Motor değil ama ilk araç ehliyetimi alırken buna benzer bir durumu bende yaşadım. Son döner kavşağa girdiğimde ib*e bir BMW'ci sınavda olduğumu görüp üzerime sürdü, kavşak içinde beni ciddi sıkıştırıp yol aldı. Bende adama sövecem derken sert fren yapıp arabayı stop ettirdim :) Neyse ki yanımdaki hoca da adama sövdüğü için sonrasında çalıştırıp devam ettik ve sınavı geçirdi.. Başka kusurum yoktu sınavda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,043
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri