Motor güvenliği için her türlü tavsiye

peralta

80+
Reaksiyon skoru
119
Arkadaşlar bir sitede oturuyorum kapım şifreli apartmanımda kekolar da var onlardan arkadaş çevrelerinden rahat edemiyorum çalınacak diye gözüme uyku girmiyor yemin ederim çok diken üstündeyim psikolojimi etkiledi satmayı düşünme noktasına getirdi beni öyle bir durumdayim bana öyle bir sistem lazım ki yüzde yüz güvenli olmalı apartmanda merdivenin altına koyuyorum gidon kitli ve bi disk kilidim var yardım edin

Paraya kıyıcan işte kaçış yok ya da birden fazla şeyle donatıcan motor takip cihazları var mesela turuncu takip sistemi gibi onları da tercih edebilir.

Merdivenin altı derken, apartmanın içi mi?
Şu anda apartmana koyuyorum sadece disk kilidiyle
Conker hocam maalesef bunlar bütçemi fazlasıyla aşıyor durumum şu şekilde sitede oturuyorum ve binanın direkt altında bakkal var sitenin korkuluklarına zincirlemeyi düşünüyorum o korkuluk demirlerinden bir tanesinin içine demir veya beton doldurarak güçlendirip ona bağlamayı düşünüyorum bakkal kamerası da orayı görüyor sizce bu yeterli olur mu sağlam bir zincirle

Şu anda apartmana koyuyorum sadece disk kilidiyle
Conker hocam maalesef bunlar bütçemi fazlasıyla aşıyor durumum şu şekilde sitede oturuyorum ve binanın direkt altında bakkal var sitenin korkuluklarına zincirlemeyi düşünüyorum o korkuluk demirlerinden bir tanesinin içine demir veya beton doldurarak güçlendirip ona bağlamayı düşünüyorum bakkal kamerası da orayı görüyor sizce bu yeterli olur mu sağlam bir zincirle

O zaman gerçekten kaliteli ve fiyatı da uygun olan bu ürünü al. ve airtag al. Bu korkuluklara güveniyorsan bu zincir işini görecektir.

O zaman gerçekten kaliteli ve fiyatı da uygun olan bu ürünü al. ve airtag al. Bu korkuluklara güveniyorsan bu zincir işini görecektir.
Hocam siz nereden bağlıyorsunuz motoru tekere bağlamak güvenli mi motor her ne kadar kamera önünde olsa da gidebilir ve alarm sistemi olarak ne yapabilirim yani alarm yapsam akü bağlantısıyla falan kedi değse öter mahalledekiler de kabul etmez bunu ne yapabilirim

Gps koy en mantıklısı o olur kilit vs takmışsın zaten ama kafaya koyan zaten çalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri