Neler Yeni

Motora yeni başlamak için öneriler

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Tüm motorcuların Zafer Akçay vb. kanalların videolarını bitirmesini tavsiye ederim.
Tecrübe sadece yolda edinilmez. Motor almakla da bitmez.
Trafiğe kayıtlı taşıtların %15'inin motor olmasına rağmen , ölümlü-yaralanmalı kazaya karışan taşıtların %22,2 sini motor oluşturmaktadır.
Buradan ders alınması gereken bir çok anlam olsa da genele bakılarak çıkarım yapılması gereken en önemli unsurlar motor kullananların ekipmanların eksik , yolların fazlasıyla kötü ve motor kullanımına elverişsiz olmasıdır.

Ek olarak iki şey daha yazmak isterim.
1- Bana göre motor kullanıcıları trafik kurallarını daha fazla ihlal ettiği yönünde fakat tam anlamıyla bu istatistiksel veriye argüman olacağını da düşünmüyorum.
2-Motor kullanıyorsanız ve hayat sağlığınıza önem veriyorsanız trafikte çok daha dikkatli olmak zorundasınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Akkaya
Selamlar,
Türkçe olmasında bir sıkıntı olmaz hayır. Sadece orda Company kısmını boş bırak. bizim gümrük cinstir seni şirket falan sanar gümrük vergisi çıkarmaya çalışır belki

kargo hariç evet. sepet tutarın 150 euroyu geçmese yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

XMAS23 kodunu sepete eklemeyi unutma belki bi %10 daha indirim alırsın. bazı ürünlerde çalışıyor kod.

Şayet çalışmadıysa. yeni bir hesap aç doğum günü tarihini 2-3 gün sonrasına al atıyorum 25/12/1994. muhtemelen mail gelcek doğum günü zamanı %10 indirim kodu veren. Onunla alışveriş yap bi şansını dene bakalım.
indirim vermedi ama 142 euroya sadece mont almayı düşünüyodum revit apex h2o alınır mı bi konuşabilirsek bilgi alışverişi için

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640