Kanka video atmak isterdim fakat ölmek istemiyorum motor sürekli performanslı kullanıldı yani açık karbüratör buji değişik custom krank var silindir çapı 200 lük oldu pistonda değişti birde egzoz var yani stok değilBu bana baya bi abartı geldi
250 cc tek silindirlik motorlar 160-170 lere ulaşıyorken 150cclik 150 mi görüyor yani? Göreceği en fazla 140 km/h. Onu da uzun bir sürede görür.
karbüratör iğne ayarı yaptır egzozu değiştir bak noluyorRodaj yeni bitti. Açmak son devirlere kadar zorladık motoru öyle vites attık. Çok kez Top Speed de denendi motorda. Her türlü açık olması lazım ama limitör var sanırım motorda. Limitör de çıksa motor 140 görmez hocam. 0 - 100ü bile uzun motorun.
rahmetli hız yapmayı çok severdi (!)Bende 21 kasa R25 var ve sabah İzmir otobanında 194 gördüm. Kaskım fazla iyi olmadığı için Rüzgar sesinden kulaklarım doldu. Siz en fazla kaç gördünüz ve tecrübeleriniz ne oldu? Top Speed denerken dikkat et dediğiniz ince noktalar var mı?
Stok motorun o hızlara ulaşması zaten mümkün değil. Kendim de kullandım stok motor yapacağı en fazla 120.Kanka video atmak isterdim fakat ölmek istemiyorum motor sürekli performanslı kullanıldı yani açık karbüratör buji değişik custom krank var silindir çapı 200 lük oldu pistonda değişti birde egzoz var yani stok değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
karbüratör iğne ayarı yaptır egzozu değiştir bak noluyor
361 2017 S1000RRBende 21 kasa R25 var ve sabah İzmir otobanında 194 gördüm. Kaskım fazla iyi olmadığı için Rüzgar sesinden kulaklarım doldu. Siz en fazla kaç gördünüz ve tecrübeleriniz ne oldu? Top Speed denerken dikkat et dediğiniz ince noktalar var mı?
361 çok fazla değil mi hocam. O motor yazılım olmadan o kadar görmez. Hele ki özel üretim Moto GP motorları bile o hızlara zor ulaşıyor.361 2017 S1000RR
ufak bir yazılımı var onun dışında stok.361 çok fazla değil mi hocam. O motor yazılım olmadan o kadar görmez. Hele ki özel üretim Moto GP motorları bile o hızlara zor ulaşıyor.