Neler Yeni

Motorla ufak bir kaza yaptım. Kim haklı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşlar bugün yolda sakince giderken önüme görmediğim noktadan araba atladı bende frene bastım duramadım zaten mesafe kısaydı baya kaldırıma çıktım. Araba da kaldırımın üstüne çıkıp avluya giriyordu. Çarptım ama arabada çizik bile yok. Adam büyük olduğu için bana kızdı bağırdı. Yola bakmadan çıkma gibisinden klasik tartışma yaşadık. Kim haklı bu durumda? (paint ile yeniden canlandırma mecvut)
1650735497112.png

Olay mahalle arasında yaşandı trafiklik olay yok. Zaten dibimizde karakol vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Dülgar
Arkadaşlar bugün yolda sakince giderken önüme görmediğim noktadan araba atladı bende frene bastım duramadım zaten mesafe kısaydı baya kaldırıma çıktım. Araba da kaldırımın üstüne çıkıp avluya giriyordu. Çarptım ama arabada çizik bile yok. Adam büyük olduğu için bana kızdı bağırdı. Yola bakmadan çıkma gibisinden klasik tartışma yaşadık. Kim haklı bu durumda? (paint ile yeniden canlandırma mecvut)
Alıntıyı görüntüle
Olay mahalle arasında yaşandı trafiklik olay yok. Zaten dibimizde karakol vardı.
tır ve araç park halinde ise aracın oradan yavaş ve kontrollü çıkması gerekir birden çıktıysa senin yapabileceğin pek bir şey yok dediğim gibiyse araç hatalı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Tır seyir halindeyse sen haksızsın. Yaptığın şey tırı sağlamak gibi anladım çizimden.

Tır park halindeyse, adam da park halindeyken yola çıkış yapıyorsa adam hatalı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Çok daha kötü kaza yaşanabilirdi.
Tır park halindeyse sen haklısın.
Tır seyir halindeyse maalesef haklılık payın yok. (Sağ şeritteysen.)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tır ve araç park halinde ise aracın oradan yavaş ve kontrollü çıkması gerekir birden çıktıysa senin yapabileceğin pek bir şey yok dediğim gibiyse araç hatalı
Tır seyir halindeyse sen haksızsın. Yaptığın şey tırı sağlamak gibi anladım çizimden.

Tır park halindeyse, adam da park halindeyken yola çıkış yapıyorsa adam hatalı.
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Çok daha kötü kaza yaşanabilirdi.
Tır park halindeyse sen haklısın.
Tır seyir halindeyse maalesef haklılık payın yok. (Sağ şeritteysen.)
Tır park halindeydi evet. Dediğim gibi mahalle arasındaydı. Arkadaşımla pide almaya gittiydik fırından.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tır park halindeydi evet. Dediğim gibi mahalle arasındaydı. Arkadaşımla pide almaya gittiydik fırından.
Kesinlikle sen haklısın o halde. Adam neden yükselmiş ki. Bu tarz olaylarda asıl çare sakinlik ve düzgün düşünce.
Biz de yıllar önce Lada Samara'yla Jetta'ya arkadan çarpmıştık. Biz hatalı olduğumuz halde çarptığımız adam bizi teselli etmişti. Cana geleceğine mala gelsin gibisinden.

Mert

80+ Silver
Araçlar sol şeritte park halinde. Her türlü haksızlar.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
İçimi rahatlattınız. Teşekkür ederim. Hasar vb yok zaten.

Top Bottom