Motosiklet aldım, H.O mu G.O mu?

Bayiideki çalışan aküyü vs. takmayı bilmediğinden teslim alamadık. Yarın dükkan sahipleri gelip takıp hazırlayacak motoru ve teslim alacağım.
Şundan ama işte.
o motorun kablolamasını düşünemiyorum :/ ilk bakımda baktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lastik, kask, çanta, 80cc yükseltme, ruhsat, plaka... Cepte kuruş kalmadı. :D
80 liği sonra yap can daha onemli :D

o motorun kablolamasını düşünemiyorum :/ ilk bakımda baktır

80 liği sonra yap can daha onemli :D
Baktırırım hocam sağolun. Valla Mondialde kaskı ve çantayı hediye ediyorlardı. Bildiğim kadarıyla bir de Anlas tekerlekle geliyor. Bunlarda bir cacık yok.

Valla içime sindiğinden değil başka seçenek olmadığından aldım desek daha doğru olur. 😅

Sizce 2024 wing mi daha iyidir bu RS4 mü? Aynı fiyat.
değişiyor wing in şasi kıl gibi kırılıyor voltalardada genelde elektrik problemleri oluyo 2 side yakın birbirine ama parça olarak mondial bi tık daha rahat bulunuyor voltanın şekli daha iyi

değişiyor wing in şasi kıl gibi kırılıyor voltalardada genelde elektrik problemleri oluyo 2 side yakın birbirine ama parça olarak mondial bi tık daha rahat bulunuyor voltanın şekli daha iyi
Mondialin servisi de daha iyi ayrıca ya. Bulunduğum şehirde büyük ve bilindik güzel bir servisi vardı. Revoltun servisinin Google'de yer imi bile yok. :D

Kendin yap :) 80 lik yapınca garanti gitmiyorsa yapma gidiyorsa kendin yap
80'lik yapınca bayii garanti gidiyor dedi. Servisten yaptırınca da gidiyor mu bilmiyorum yarın arayıp soracağım. Garantiden ziyade motorlar hakkında hiçbir bilgim, fikrim yok. Hayatımda motorun koltuğuna oturmadım, inan yağı bile nasıl değiştirilir bilmiyorum.

80'lik yapınca bayii garanti gidiyor dedi. Servisten yaptırınca da gidiyor mu bilmiyorum yarın arayıp soracağım. Garantiden ziyade motorlar hakkında hiçbir bilgim, fikrim yok. Hayatımda motorun koltuğuna oturmadım, inan yağı bile nasıl değiştirilir bilmiyorum.
Sıkıntı olmaz googleden iyi bir yere götürürsün ama bilmen lazım çinli motorlar 1000km yada 2000 kmde yağ deişiyo para yanar o konuda :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,205
Üyeler
186,033
Son üye
ismet64
Geri