Motosiklet almak istiyorum önerileriniz?

Kanka dalgamı geçiyon ya monitör alıyor sanki bütçede sorun yok falan, bide ilk kez binicekmiş h2 ninja bakıyor babababababa
Sorununmu var senin ilk kez bakıyorum diyorum burda dalga geçmek yerine bana bilgi verebilirsin.

Teşekkürler herhalde almam artık gerek kalmadı sağolun.
yukarda sana soru sordum fakat sen kaos yaratan arkadaşların dalga geçmelerine müsaade ediyorsun. tecrübeli birinden öneri almak istemiyorsun yada motosiklet sevdasına sahip değilsin anladığım kadarı ile. ortalık sakinlediğinde soruma cevap verirsen yardımcı olurum.

hocam 1000cc motorların gaz ayarı çok hassas o makineyle en iyi ihtimal takla atarsınız en kötü ihtimal hayatınızın sonuna kadar sakat kalırsınız hiç trafik tecrübesi olmayan biri böyle bir motor alırsa kötü ihtimal çok büyük ihtimalle kaçınılmaz olur mantıklı değil en azından 250cclik bir makineyle başlayın (ki bence başlangıçta o bile fazla ama) 6-12 ay sonrasında zx6r şeklinde devam edersiniz

Dostum bana sadece yaşını bahşeder misin.
Sen yazmassan sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yukarda sana soru sordum fakat sen kaos yaratan arkadaşların dalga geçmelerine müsaade ediyorsun. tecrübeli birinden öneri almak istemiyorsun yada motosiklet sevdasına sahip değilsin anladığım kadarı ile. ortalık sakinlediğinde soruma cevap verirsen yardımcı olurum.
Özür dilerim göremedim hemen bakıyorum.

Kanka dalgamı geçiyon ya monitör alıyor sanki bütçede sorun yok falan, bide ilk kez binicekmiş h2 ninja bakıyor babababababa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidimde konu açıyım ilk kez araba sürücem daha önce kullanmadım bütçe yok bana araba önerin diye
ferrari sf90 öneririm başlangıçta yavaş kalırda alışırsınız(y)(y)

Bütçede babam yardımcı olacağını söyledi. Boy 189 86kg motosiklet olarak hiç anlamadığımı söyledim sadece tipe bakarak seçtim.
Motorsiklet hakkında biraz bilgi edin o zaman, hiç bir bilgin olmadan motormu bakılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,852
Üyeler
184,510
Son üye
vTyper
Geri