enisberberr
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,056
- İsim
- Enis Berber
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Merhaba sevgili dostlarım,
1-2 gün içinde 2 adet konu açtım ve kararımı Steelseries Sensei Ten'den yana kullandım.
Bugün MediaMark'ta yolum düşmüşken elime oturuyor mu diye bir deneyeyim dedim ama üründen 1 adet kalmış ve oda yakın zamanda satılmıştı.
O yüzden deneyemedim ve aklıma bir soru takıldı.
Elim haliyle her insanın olduğu gibi tüm mouse'lara uymuyor.
Gerek büyüklüğü gerek tombulluğu gerek mouse'ta bulunan kıvrımlar ve baş parmak desteği bunların hepsi benim için önemli.
Sensei Ten'in yapısı da dümdüz bir yapı acaba elime oturur mu endişesi başladı.
Mağazada Rival 310 vardı ve elime oturmuştu.
Eğer Sensei Ten elime oturmazsa İade Süreci nasıl sürer yada iade edilebilir mi? Yoksa kulaklık gibi hijenik ürünler kategorisine girdikleri için iadesi yapılmıyor mu?
Bizzat mouse iadesi yapmış arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, teşekkürler...
1-2 gün içinde 2 adet konu açtım ve kararımı Steelseries Sensei Ten'den yana kullandım.
Bugün MediaMark'ta yolum düşmüşken elime oturuyor mu diye bir deneyeyim dedim ama üründen 1 adet kalmış ve oda yakın zamanda satılmıştı.
O yüzden deneyemedim ve aklıma bir soru takıldı.
Elim haliyle her insanın olduğu gibi tüm mouse'lara uymuyor.
Gerek büyüklüğü gerek tombulluğu gerek mouse'ta bulunan kıvrımlar ve baş parmak desteği bunların hepsi benim için önemli.
Sensei Ten'in yapısı da dümdüz bir yapı acaba elime oturur mu endişesi başladı.
Mağazada Rival 310 vardı ve elime oturmuştu.
Eğer Sensei Ten elime oturmazsa İade Süreci nasıl sürer yada iade edilebilir mi? Yoksa kulaklık gibi hijenik ürünler kategorisine girdikleri için iadesi yapılmıyor mu?
Bizzat mouse iadesi yapmış arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, teşekkürler...