Neler Yeni

Mouse önerileriniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı
500-600 TL max mouse önerileriniz valorant oynuyorum https://ty.gl/vxaqltgfo8 SteelSeries rival 3 RGB almayı düşünüyorum kablosuz mu almayalım ? Başka öneriniz olur

Max bütçe 200 TL Mouse pad olarakta SteelSeries Qck L almayı düşünüyorum ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
500-600 TL max mouse önerileriniz valorant oynuyorum https://ty.gl/vxaqltgfo8 SteelSeries rival 3 RGB almayı düşünüyorum kablosuz mu almayalım ? Başka öneriniz olur

Max bütçe 200 TL Mouse pad olarakta SteelSeries Qck L almayı düşünüyorum ?
100 daha koyup delux m800 wireless al keyfine bak
mousepad olarak glorious heavy xl öneririm

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sana dürüst olacağım. piyasadaki en kral mouse lardan birinide deneyimledim bimden 20 liraya aldığımı da deneyimledim. tek farkı lazer olması ve kablolu olduğu için daha ince bir ayarı vardı. profesyonel değilsen bi mouse a 800 tl felan vermene gerek yok, 200 300 liralıklar dahi işini fazlasıyla görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana dürüst olacağım. piyasadaki en kral mouse lardan birinide deneyimledim bimden 20 liraya aldığımı da deneyimledim. tek farkı lazer olması ve kablolu olduğu için daha ince bir ayarı vardı. profesyonel değilsen bi mouse a 800 TL felan vermene gerek yok, 200 300 liralıklar dahi işini fazlasıyla görü
100 daha koyup delux m800 wireless al keyfine bak
mousepad olarak glorious heavy xl öneririm
steelseries önerirmisin mouse pad ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana dürüst olacağım. piyasadaki en kral mouse lardan birinide deneyimledim bimden 20 liraya aldığımı da deneyimledim. tek farkı lazer olması ve kablolu olduğu için daha ince bir ayarı vardı. profesyonel değilsen bi mouse a 800 TL felan vermene gerek yok, 200 300 liralıklar dahi işini fazlasıyla görür.
Teşekkür ederim

Top Bottom