mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
İndirim ile katar pro al bence baya güzel hissiyatıyeni bir mouse arıyorum mouseyi tutuş şeklime göre ne almalıyım oyun için kullanacağım en fazla 200 TL
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Neden üzgün atıyorsunuz? Başında Rampage adını gören direk basıyor üzgüne. Arkadaş 1.5 yıldır kullanıyor ve memnun ayrıyeten deneyimlediği özelliklerini belirtmiş bunda bir şey yok. Arkadaş önerisini yapıyor kendisi de kullanıyor ve memnun bunun neyine üzgün atıyorsunuz ki? Alıp almamak arkadaşa kalmış bir şey sonuçta.Rampage Phoenix smx r22.Yazılımı güzel,rgbsi güzel,sensörünü pek bilmem ama bence oda iyi,elinizi koyduğunuzda yüzük parmağını destekleyen bir yer mevcut.Ek olarak ben 1.5 senedir kullanıyorum aşırı memnunum.
O memnun diye ürün güzel olmuyor. Kötü ekipman alanların sorumlusu sizsiniz. Rampage malzeme kalitesi olarak kötü bir marka. Sensörleri de fason. Logitech MX518 önermek varken adam Rampage önermiş ve siz bunu savunuyorsunuz.Neden üzgün atıyorsunuz? Başında Rampage adını gören direk basıyor üzgüne. Arkadaş 1.5 yıldır kullanıyor ve memnun ayrıyeten deneyimlediği özelliklerini belirtmiş bunda bir şey yok. Arkadaş önerisini yapıyor kendisi de kullanıyor ve memnun bunun neyine üzgün atıyorsunuz ki? Alıp almamak arkadaşa kalmış bir şey sonuçta.
rush rm82 bak derim dpi yı en fazla 10000yeni bir mouse arıyorum mouseyi tutuş şeklime göre ne almalıyım oyun için kullanacağım en fazla 200 TL
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle