Neler Yeni

mouse önerisi ( max 200tl mouse ) ve mouse pad önerisi

Atyxah

80+ Silver
kanka bende 1-2 ay önce mouse araştırıyodum 200 tl ye omenin yazılımı yok rampageye baktım orta tuş kronik sorunlu orta tuş lazım değilse al haricinde sensöörü ktü rampagenin (katar proya göre) logitech g102 var onunda çift tıklama sorunu var oda kronik ancak baya bi araştırmıştım en son CORSAİR KATAR PRO yu buldum kanka yazılım desteği var rgb si var ve bozulma olayı yok kadar az ve acayip hafif bence onu al ama yinede sen bilirsin

Buldo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan hüseyin bilgili

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Rampage Phoenix smx r22.Yazılımı güzel,rgbsi güzel,sensörünü pek bilmem ama bence oda iyi,elinizi koyduğunuzda yüzük parmağını destekleyen bir yer mevcut.Ek olarak ben 1.5 senedir kullanıyorum aşırı memnunum.
Neden üzgün atıyorsunuz? Başında Rampage adını gören direk basıyor üzgüne. Arkadaş 1.5 yıldır kullanıyor ve memnun ayrıyeten deneyimlediği özelliklerini belirtmiş bunda bir şey yok. Arkadaş önerisini yapıyor kendisi de kullanıyor ve memnun bunun neyine üzgün atıyorsunuz ki? Alıp almamak arkadaşa kalmış bir şey sonuçta.

Zırto

80+ Bronze
Hp omen 600

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
İndirimde katar pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe Aracı
Neden üzgün atıyorsunuz? Başında Rampage adını gören direk basıyor üzgüne. Arkadaş 1.5 yıldır kullanıyor ve memnun ayrıyeten deneyimlediği özelliklerini belirtmiş bunda bir şey yok. Arkadaş önerisini yapıyor kendisi de kullanıyor ve memnun bunun neyine üzgün atıyorsunuz ki? Alıp almamak arkadaşa kalmış bir şey sonuçta.
O memnun diye ürün güzel olmuyor. Kötü ekipman alanların sorumlusu sizsiniz. Rampage malzeme kalitesi olarak kötü bir marka. Sensörleri de fason. Logitech MX518 önermek varken adam Rampage önermiş ve siz bunu savunuyorsunuz.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Top Bottom