Mouse önerisi yapabilir misiniz?

wonzi

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe 1000 diyelim artması gerekiyorsa arttırırım.Elim 17.5-18 cm arası,tutuş şeklimi bilmiyorum.Forumda Dareu A950 Pro,Delux M800 Pro,Endgame XM2we öneriyolar ama emin olamadım.Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Bütçe 1000 diyelim artması gerekiyorsa arttırırım.Elim 17.5-18 cm arası,tutuş şeklimi bilmiyorum.Forumda Dareu A950 Pro,Delux M800 Pro,Endgame XM2we öneriyolar ama emin olamadım.Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Yakınlarında teknoloji mağazası (teknosa, mediamarkt...) varsa gidip denemeniz daha iyi olur. Steelseries, Logitech markalarını önerebilirim. Olumlu dönüşler aldım. Hyperx de olabilir onun içinde iyi diyorlar fakat dediğim gibi deneyebileceğin yerlerden alman daha iyi olur.

bu bütcede dareu nun rakibi yok gibi

peki sizce bir mouse için gereken bütçe minimum ne kadar?
ne istediginize baglı bence 3k dan fazlası verilmemeli 1.5k dan aşşagı olanlarda alınmalamalı (istisnalar dısında)

ne istediginize baglı bence 3k dan fazlası verilmemeli 1.5k dan aşşagı olanlarda alınmalamalı (istisnalar dısında)
İstisnalar nedir peki?Gaminggen TRden VULCAN7500F sistemini alacağım ona göre mouse arıyorum.

İstisnalar nedir peki?Gaminggen TRden VULCAN7500F sistemini alacağım ona göre mouse arıyorum.
valla islemcin 4k hz yi destekler dareu 4k alabilirsin az daha kaliteli bişey olsun dersen dragonfly f1 pro + 4k donglede alabilirsin

Vallahi ben bakındım ettim Amazon'dan Ajazz AJ139 PRO aldım. AttackShark X3 de baktım hemen hemen aynılar ama X3'ten ne dongle çıkıyor ne yedek skatez. 1.5k girdi bir yerlerime bakalım nasıl çıkacak merak ediyorum. HyperX Haste alacaktım delikli tasarım içime sinmedi geçen gittim baktım hissedilmiyor ama elime uymadı hoşuma gitmedi iyi ki almamışım diyorum. Denemeniz gerek mağazalarda.

aşağıdaki ürün fps tarzı oyunlar için oldukça ideal bir ürün.fakat bilgin olsun çabuk çift tıklama yapıyor.bu durum fps de çok tıklama yaptığın için önem arzetmiyor.fakat normal durumlarda önem arz edebilir.ben çoğunlukla war thunder oynadığım için pek te önemli bir dezavantaj değil.normal durumlar için mouse programından mesela sol ön tuşu soltık olarak atadım.sorunkalmadı.ucuza makro bulman bu fiyata zor.o yüzden üreten adam handikap/dezavantaj koymuş mausa.aksi olsaydı insanlar gidip niye 5-6k lık masuse alsın.bu tür şeyleri normal karşılamak lazım.
not: 28 nisan 2022 den beri kullanıyorum

Geri