Yakınlarında teknoloji mağazası (teknosa, mediamarkt...) varsa gidip denemeniz daha iyi olur. Steelseries, Logitech markalarını önerebilirim. Olumlu dönüşler aldım. Hyperx de olabilir onun içinde iyi diyorlar fakat dediğim gibi deneyebileceğin yerlerden alman daha iyi olur.Bütçe 1000 diyelim artması gerekiyorsa arttırırım.Elim 17.5-18 cm arası,tutuş şeklimi bilmiyorum.Forumda Dareu A950 Pro,Delux M800 Pro,Endgame XM2we öneriyolar ama emin olamadım.Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
bu bütcede dareu nun rakibi yok gibiBütçe 1000 diyelim artması gerekiyorsa arttırırım.Elim 17.5-18 cm arası,tutuş şeklimi bilmiyorum.Forumda Dareu A950 Pro,Delux M800 Pro,Endgame XM2we öneriyolar ama emin olamadım.Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
peki sizce bir mouse için gereken bütçe minimum ne kadar?bu bütcede dareu nun rakibi yok gibi
ne istediginize baglı bence 3k dan fazlası verilmemeli 1.5k dan aşşagı olanlarda alınmalamalı (istisnalar dısında)peki sizce bir mouse için gereken bütçe minimum ne kadar?
İstisnalar nedir peki?Gaminggen TRden VULCAN7500F sistemini alacağım ona göre mouse arıyorum.ne istediginize baglı bence 3k dan fazlası verilmemeli 1.5k dan aşşagı olanlarda alınmalamalı (istisnalar dısında)
valla islemcin 4k hz yi destekler dareu 4k alabilirsin az daha kaliteli bişey olsun dersen dragonfly f1 pro + 4k donglede alabilirsinİstisnalar nedir peki?Gaminggen TRden VULCAN7500F sistemini alacağım ona göre mouse arıyorum.