Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
1.5 2k arası.Aj159 ne kadar bilginiz varmı hocam ?
1.5 2k arası.Aj159 ne kadar bilginiz varmı hocam ?
Hayır temudan aldığınız ürünler gümrüğe takılmaz.Belirli bir limintin üstündeyse ürünü görmüyorsunuz.Sepetinizdeki ürünler limiti geçiyor isede sipariş etmenizi engelliyor.Şu seçenkte gümrüğe takılırmıyım ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temu'da yazan fiyata geliyor diye biliyorum .
Hayır vergisi var o fiyatın üstüne. 800 TL 1k ya alanlar kampanyalı ilk sipariş özel yapıyorlar.Şu seçenkte gümrüğe takılırmıyım ?
Alıntıyı görüntüle
Temu'da yazan fiyata geliyor diye biliyorum .
Bunu görebildiğime göre satın alabiliyorum o zaman ?Hayır temudan aldığınız ürünler gümrüğe takılmaz.Belirli bir limintin üstündeyse ürünü görmüyorsunuz.Sepetinizdeki ürünler limiti geçiyor isede sipariş etmenizi engelliyor.
Elimdeki g203'ten daha kötü bir mouse'a benziyor![]()
MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ödemeye geç kısmında ekleniyor, eğer temudan ilk siparisinse profil bölümünden mesajlara bak arada indirim vs. VeriyorAlıntıyı görüntüle
Vergi tam olarak nerede ekleniyor ?
1600 yazdı bütçeyi bekleyip arttıracağız ancak .Ödemeye geç kısmında ekleniyor, eğer temudan ilk siparisinse profil bölümünden mesajlara bak arada indirim vs. Veriyor
Full opsiyon olanı seçtik.1600 yazdı bütçeyi bekleyip arttıracağız ancak .