Elektronik değilse sıkıntı çıkmaz diye biliyorum denemiştim.Beyler Mouse Pad'ı Çamaşır Makinesi İle Yıkayıp Kuruduktan Sonra Üstüne Ütü Vursam Sorun Olur Mu Sizce ?
![]()
Ben suya çalıp kurumaya koyuyorum bi sorun olmuyor hocam.Bende Yıkadıktan Sonra Pürüz Filan Olur Diye Ütü Vurmayı Düşünüyordum![]()
Ben yıkamıştım sorun olmuyor hocam.Onu Bende Biliyorum Hocam Lakin Mouse Pad'lerin Yüzeyleri Pürüzlenebiliyor O Yüzden Sordum .
Hocam istersen modeline bak. Bazıları makinede yıkamaya karşı çünkü.Ben Çok Yıkayan Gördüm Elle Ama Çamaşır Makinesiyle Denemek İstedim![]()
Kalitesine göre değişir o dediğin. Bazı firmalar sıkma modu olmadan kısa programda yıkamayı öneriyor sadeceOnu Bende Biliyorum Hocam Lakin Mouse Pad'lerin Yüzeyleri Pürüzlenebiliyor O Yüzden Sordum .
Direk Yıkayıp Soba'ya Yakın Yerde Kuruturum O Zamansıkıntı çıkmaz ütü vurma zaten kırışmıyor, çıkardıktan sonra güneş görmeyen düz bir yere koy kendi kendine kurusun saç kurutma makinesiyle yada peteğin üstüne koyup kurutma
Kullandığım Mouse Pad .Kalitesine göre değişir o dediğin. Bazı firmalar sıkma modu olmadan kısa programda yıkamayı öneriyor sadece