Neler Yeni

mouse programını yükleyemiyorum

TayfunBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tayfun Arık
yeni mousemi aldım Corsair Sabre Rgb Pro Wireless Champions Edition
icue uygulamasını inikti normalde önceden fakat yeniden indireyim dediğimde indirtmiyor hatalar veriyor bir türlü anlayamadım ne yapmam gerektiğini
yardımcı olursanız sevinirim

ne yapmam gerekiyor kaldırdım herşeyi bununla alakalı fakat gene başka bi launcheri indirdiğimde gene aynı dosyaya yöneltip indirtmiyor kafayı yedim sabahtan beri uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

icue uygulamasını inikti normalde önceden fakat yeniden indireyim dediğimde indirtmiyor hatalar veriyor bir türlü anlayamadım ne yapmam gerektiğini

ne yapmam gerekiyor kaldırdım herşeyi bununla alakalı fakat gene başka bi launcheri indirdiğimde gene aynı dosyaya yöneltip indirtmiyor kafayı yedim sabahtan beri uğraşıyorum
önceden inik olan sürümü de bir şekilde silmişim gözükmüyopr bilgisayarda

Ekler

• resim_2024-06-03_184307251.png
    resim_2024-06-03_184307251.png
    214.1 KB · Hit: 19

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
Emre Zengin

Mesaj otomatik birleştirildi:

önceden inik olan sürümü de bir şekilde silmişim gözükmüyopr bilgisayarda
Geçen ay bende yaşamıştım bu sorunu. C:\Program Files\Corsair\Corsair iCUE5 Software klasörünü silmiştim sanırım. Bir de Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özelliklerden de kaldırmıştım. Sonra sorunsuz olarak yüklenmişti. Tekrar kurmana gerek yoktu aslında. Program direkt görüyor.

Top Bottom