Neler Yeni

Yardım Mouse scroll tuşunu çevirince tuşların fonksiyonları çalışmıyor/değişiyor

Huzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Huzeyfe Apaydın
Dostlar Razer viper mini mouse kullanıyorum, alalı birkaç ay oldu. Bu akşam pcye oturduğumda sayfaları kaydırırken rahatsız edici bir olayla karşı karşıya kaldım.
Scroll tuşunu biraz kaydırınca '' nasıl anlatabileceğimi bilemedim, şimdi hep birlikte tarayıcı açıkkan mouse'un orta yani scroll tuşuna tıklayın heh ekrana topcuk geldi mousu aşşa yukarı kaydırınca sayfa da kayıyor'' yukarıda bahsettiğim eklenti devreye giriyor...
Bir kez daha scroll tuşunu hareket ettirince imleç hareket etmeye devam ediyor ancak sol tık çalışmıyor... ''tıkladığım sayfalara geçis yapamıyorum, alt tarafta bulunan görev çubuğunda açık olan uygulamalara tıklayamıyorum vs. değişik değişik şeyler''
Kafayı yemek üzereyim sorunu da pek anlatamıyorum zaten anlatabilsem çözümünü bulurum da... birileri bana ses olsun hayatımda ilk defa bu kadar çaresizim kafayı yedim yiyecem az kaldı ;(

Mesela
YT'de sayfayı kaydırken tuş işlevi bir anda değiştiğinden istemediğim videolara tıklamış bulunuyorum... anlamanız için biraz örnek vereyim

Son düzenleme:
Top Bottom