HP Omen 129 lirayı görmüş yine düşerse bunu alabilirim. Teşekkürler.Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBütçe arttırıp bunlardan birini alın.HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da indirim bekleyin.
O mouseyi gördüm fakat tip olarak pek beğenmedim, teşekkürler.Sgm x7 pro
Mouse bence o kadarda onemli deil güzel goedüğün basir bişeyide alabilirsinBütçem 120 TL.
Fingertip kullanıyorum mouseyi, el boyutum normal sayılır.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Daha önce duymadığım bir marka bu kalitesi vs nasıl ? Mouse’dan pek anlamıyorum.Gamenote MS814.
Başka ülkelerde Havit markası altında satılan bir mouse. PMW3325 sensörü olması nedeniyle sıkça öneriliyor. Eğer Omen ve Corsair'lara çıkamıyorsanız tercih edebilirsiniz.Daha önce duymadığım bir marka bu kalitesi vs nasıl ? Mouse’dan pek anlamıyorum.
Şu an kullandığım mouseyi 50 TL’ye almıştım fakat sürekli bir takılıyormuş gibi bir his veriyordu ve kullanımı olsun kalitesi olsun pek güzel değildi. O yüzden bende max bütçemde bir mouse almayı düşünüyorum.Mouse bence o kadarda onemli deil güzel goedüğün basir bişeyide alabilirsin
Yukarıda ki arkadaş omen tavsiye etti ve Akakçe 129 TL'ye düştüğünü gösteriyor. Yine o fiyata düşerse alabilirim yani. Omene göre nasıldır ?Başka ülkelerde Havit markası altında satılan bir mouse. PMW3325 sensörü olması nedeniyle sıkça öneriliyor. Eğer Omen ve Corsair'lara çıkamıyorsanız tercih edebilirsiniz.