Neler Yeni

Mouse Tavsiyesi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Evet, almalısın. Elin de küçükse Viper Mini'den başka güzel mouse yok. Rival 3 var onu saymıyorum, Viper Mini'den daha büyük o.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Ben o fiyatlara rival 3 bakıyorum. Bence gayet güzel

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
13 Yaşındayım. Elim büyük diyemem. Tip olarak Rival 3 de hoş duruyor ama sensör konusundan falan pek anlamıyorum. Sizce rival 3 mü viper mini mi?
Viper Mini 20 gram daha hafif, Rival 3 biraz daha geniş bir mouse ve 80 gram. Rival 3'te TrueMove Core var, Viper Mini'de PMW 3359 var, yanlış bilmiyorsam PMW 3359 daha iyi.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben o fiyatlara rival 3 bakıyorum. Bence gayet güzel
Şu an kullandığım mouse şu olduğu için ikisinin de beni memnun edeceğini düşünüyorum https://www.trendyol.com/everest/gaming-usb-siyah-gaming-mouse-pad-ve-oyuncu-mouse-p-2437261 Kalite açısından aynılar mı acaba? Yani tek farkları görünüm ise karar vermek bana bağlı. Ama biri diğerinden daha üstünse onu alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Viper Mini 20 gram daha hafif, Rival 3 biraz daha geniş bir mouse ve 80 gram. Rival 3'te TrueMove Core var, Viper Mini'de PMW 3359 var, yanlış bilmiyorsam PMW 3359 daha iyi.
Bakalım daha klavye parasının yarısını biriktirdim. Klavye den sonra mouse için biriktireceğim. Acelem olmadığı için hemen bir şeyi almayı düşünmüyorum zaten. Belki 300 civarına daha iyi bir şey çıkar, bir şey indirime düşer belki :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign viper mininin driver ı var mı rgb sini özelleştirmek için? Veya değişiyor mu?

Son düzenleme:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
@crazyreign viper mininin driver ı var mı RGB sini özelleştirmek için? Veya değişiyor mu?
Tabii ki var, Synapse 3.
Şu an kullandığım mouse şu olduğu için ikisinin de beni memnun edeceğini düşünüyorum https://www.trendyol.com/everest/gaming-usb-siyah-gaming-mouse-pad-ve-oyuncu-mouse-p-2437261 Kalite açısından aynılar mı acaba? Yani tek farkları görünüm ise karar vermek bana bağlı. Ama biri diğerinden daha üstünse onu alayım.
Sakın ama sakın o mouse'u herhangi başka bir mouse'la kıyaslama. SGM-X7'ye mouse demek için bin şahit lazım. Görmeyeyim bir daha ha.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Tabii ki var, Synapse 3.

Sakın ama sakın o mouse'u herhangi başka bir mouse'la kıyaslama. SGM-X7'ye mouse demek için bin şahit lazım. Görmeyeyim bir daha ha.
Bu "sözde" mouse ile 32 vurdum geçen .p bakalım düzgün bir fareye geçeyim ondan sonra NaVi davet gönderir herhalde fdsfhdsdşjsdşl.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bu "sözde" mouse ile 32 vurdum geçen .p bakalım düzgün bir fareye geçeyim ondan sonra NaVi davet gönderir herhalde fdsfhdsdşjsdşl.
32 vurdun da kime karşı? Sensör olarak dağlar var SGM-X7 ile Viper Mini veya Rival 3'ün. Eğer hızlı 180 derece dönmeyi denersen anlarsın, o mouse'la dönülmüyor.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
32 vurdun da kime karşı? Sensör olarak dağlar var SGM-X7 ile Viper Mini veya Rival 3'ün. Eğer hızlı 180 derece dönmeyi denersen anlarsın, o mouse'la dönülmüyor.
Gold Nova Master ım. İşin şakasıydı NaVi muhabbeti. Çokta iyi oynadığımı iddia etmiyorum. Ve evet fare dönmüyor 180 derece. Takılıyor bir yerde.
Not: son günlerde valorant a sardım daha zevkli gibi gelmeye başladı.

Top Bottom