Uzun yıllardır kullandığım mouseu ıslak mendille silip peçeteyle kuruttum. Mouse imleci hareket ediyor ama tıklamıyor. Yanlış bir şeyle mi sildim acaba? Biraz bastırarak sildim bu yüzden ıslak mendilin suyu çıktı. Ondan bozulmuş olabilir mi?
switchler ıslanmış olabilir 1 saat civarı bekleyip tekrar deneUzun yıllardır kullandığım mouseu ıslak mendille silip peçeteyle kuruttum. Mouse imleci hareket ediyor ama tıklamıyor. Yanlış bir şeyle mi sildim acaba? Biraz bastırarak sildim bu yüzden ıslak mendilin suyu çıktı. Ondan bozulmuş olabilir mi?
Kurutup tekrar deneyin bende bugun kendi mouse mi temizledim fakat bastirarak suyunu cikarak degil swich lere geldigi icin bir temassizlik oluyordur kurutma makinesi ile uzaktan soguk modunu secip kurutmayi deneyin.Uzun yıllardır kullandığım mouseu ıslak mendille silip peçeteyle kuruttum. Mouse imleci hareket ediyor ama tıklamıyor. Yanlış bir şeyle mi sildim acaba? Biraz bastırarak sildim bu yüzden ıslak mendilin suyu çıktı. Ondan bozulmuş olabilir mi?