Neler Yeni

mouse ve kulaklığın ışığını nasıl kapatabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Metin Yıldız
pcyi kapattığımda mouse ve kulaklığın ışığı açık kalıyor ama klavyeminki kapanıyor gece rahatsız ettiğinden şalteri indirmek zorunda kalıyorum şalteri indirmeden bunu nasıl yapabilirim bunu yaparsam pc açıkken ışık gelirmi kapatırsam hepmi gider ışıklar?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Eymen Gürel
Kulaklığın 3 kablosu vardır 3.5 jak 2 tane 1 tanede usb ışığı için mouse un 1 tane vardır onu çekersen gece ışığı yanmaz ama pcyi açınca mouseun kini takmalısın.

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
pcyi kapattığımda mouse ve kulaklığın ışığı açık kalıyor ama klavyeminki kapanıyor gece rahatsız ettiğinden şalteri indirmek zorunda kalıyorum şalteri indirmeden bunu nasıl yapabilirim bunu yaparsam pc açıkken ışık gelirmi kapatırsam hepmi gider ışıklar?
ErP Ready, sistem kapalıyken güç tüketiminin 1W üzerine çıkmamasını sağlar. Aktif olduğunda aşağıdakiler devre dışı kalır:
  • PME Event Wake Up - bilgisayarı açma düğmesi dışında herhangi bir şekilde başlatma
  • Power On By Mouse - bilgisayarı fare ile başlatma
  • Power On By Keyboard - bilgisayarı klavye ile başlatma
  • Wake On LAN - bilgisayarı LAN üzerinden başlatma
Bu özellikleri kullanmıyorsanız aktif olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Metin Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığın 3 kablosu vardır 3.5 jak 2 tane 1 tanede usb ışığı için mouse un 1 tane vardır onu çekersen gece ışığı yanmaz ama pcyi açınca mouseun kini takmalısın.
pcye uzanmak benim için zor oluyor alt tarafta pc
Mesaj otomatik birleştirildi:

ErP Ready, sistem kapalıyken güç tüketiminin 1W üzerine çıkmamasını sağlar. Aktif olduğunda aşağıdakiler devre dışı kalır:
  • PME Event Wake Up - bilgisayarı açma düğmesi dışında herhangi bir şekilde başlatma
  • Power On By Mouse - bilgisayarı fare ile başlatma
  • Power On By Keyboard - bilgisayarı klavye ile başlatma
  • Wake On LAN - bilgisayarı LAN üzerinden başlatma
Bu özellikleri kullanmıyorsanız aktif olabilir.
bu ayarı nerden etkinleştireceğim

Son düzenleme:
Top Bottom