Mouse yanlardan sıkınca gıcırdama yapıyor

JrawN

80+
Reaksiyon skoru
29
2 3 hafta önce aldığım scyrox v8 mouse yanlardan hafıf sıktığım zaman gıcırdama yapıyor. bazı mouse larda olduğuny duymuştum bu modelde böyle bir sorun olmadığı yazıyor. napmalıyım.

Bende de v6 var çok hafif bi gıcırdama var ama video atarsan daha iyi anlarız problemin boyutunu

2 3 hafta önce aldığım scyrox v8 mouse yanlardan hafıf sıktığım zaman gıcırdama yapıyor. bazı mouse larda olduğuny duymuştum bu modelde böyle bir sorun olmadığı yazıyor. napmalıyım.
Malzeme kalitesinden ötürü o. Çok hakim değilim ama scyrox un malzeme kalitesi iyi değil deniyor. Bu doğrultuda gıcırtı yapması doğal değil mi?

gicirdama sebebi mouse hafif tutulup on plana cikartmaya calismislar fakat inceledigimde beni rahatsiz etmiyordu video eklersen ekstra birsey var mi diye yorumlayabiliriz.

Bende de v6 var çok hafif bi gıcırdama var ama video atarsan daha iyi anlarız problemin boyutunu
hocam bendekide çok az ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malzeme kalitesinden ötürü o. Çok hakim değilim ama scyrox un malzeme kalitesi iyi değil deniyor. Bu doğrultuda gıcırtı yapması doğal değil mi?
malzeme kalitesine nerde kötü denmiş

hocam bendekide çok az ya

malzeme kalitesine nerde kötü denmiş
Ben o mouse sormuştum, bütün donanımları aynı neden Lamzu Maya X ile arasında bu kadar fark var demiştim. Hem skatezleri çok kötüymüş scyroxun, hem de malzeme kalitesi kötüymüş.

Bendeki bikac kere sıktıktan sonra gelmemeye baslıyor

Ben o mouse sormuştum, bütün donanımları aynı neden Lamzu Maya X ile arasında bu kadar fark var demiştim. Hem skatezleri çok kötüymüş scyroxun, hem de malzeme kalitesi kötüymüş.
Gamingentr de oldugu icin kampanyayla 1.3k ya almistim

Hocam hafif mouselarda, ağırlıktan kaçmak için plastiği olabildiğince ince kullanıyorlar. Sizde biraz sert tutuyorsanız hafif gıcırdama sesi gelmesi normaldir.

aynı fabiradan çıkıyolar diye biliyorum. tabi lamzu daha kalitelidir.onla kıyaslamak doğru olmaz ama kalitesi iyi diye biliyorum kulanıyorum bi yandanda fena değil

Bendeki bikac kere sıktıktan sonra gelmemeye baslıyor

Gamingentr de oldugu icin kampanyayla 1.3k ya almistim
bende aynı kampanyayla almıştım. ama önerilen bir mouse du zaten

aynı fabiradan çıkıyolar diye biliyorum. tabi lamzu daha kalitelidir.onla kıyaslamak doğru olmaz ama kalitesi iyi diye biliyorum kulanıyorum bi yandanda fena değil

bende aynı kampanyayla almıştım. ama önerilen bir mouse du zaten
Bosver knk takma o kadar normal kullanımda sıkıntı olmaz onda zaten

Hocam hafif mouselarda, ağırlıktan kaçmak için plastiği olabildiğince ince kullanıyorlar. Sizde biraz sert tutuyorsanız hafif gıcırdama sesi gelmesi normaldir.
bende öyle düşünmüştüm bir tık sert tutuyorum. garantiye yollamamın bir mantığı yok demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri