Neler Yeni

Mousepad' e alışmak zor mu

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Arkadaşlar mousepad aldım ve ben yıllardır mousepadsiz oynayan birisiyim az önce kullanmaya başlayınca farkettim aşırı hızlı dönüyor mouse ve bi garip sizce alışır mıyım yoksa kullanmasam daha mı iyi

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Mousepadsiz nasıl oynuyodun la çok zor ?
Hızlı gelmesi doğal hiçbir yere takılmıyor çünkü.

Jaja50

80+ Silver
Mousepadsiz nasıl oynuyodun la çok zor ?
Hızlı gelmesi doğal hiçbir yere takılmıyor çünkü.
Hayır, sen nasıl mouse pad ile oynuyorsan biz de mousepadsiz oynuyoruz. Cidden boş oynadıktan sonra mousepade alışılmıyor. Boş oynamak çok rahat, kayıyo gidiyor. Tek sıkıntısı yüksek sens de aim alınmıyor. Mousepade alışıksan boş oynamak sana zor gelir.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, sen nasıl mouse pad ile oynuyorsan biz de mousepadsiz oynuyoruz. Cidden boş oynadıktan sonra mousepade alışılmıyor. Boş oynamak çok rahat, kayıyo gidiyor. Tek sıkıntısı yüksek sens de aim alınmıyor. Mousepade alışıksan boş oynamak sana zor gelir.
beyler kafam karıştı :D

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hayır.

¥usuff

80+ Silver
alışırsın bende mouse pad siz oynuyordum 2 3 gün sonra alıştım çok hızlı donuyorsa dpi ı düşür eğer mouse'ının oyle bir uygulamsı yoksa denetim masasndan fareye tıkla işaretçi seçeneklerine tıkla sonra hızını kendine gore ayarla.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,539
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar mousepad aldım ve ben yıllardır mousepadsiz oynayan birisiyim az önce kullanmaya başlayınca farkettim aşırı hızlı dönüyor mouse ve bi garip sizce alışır mıyım yoksa kullanmasam daha mı iyi
Ben masaüstünde 3000dpi kullanıyordum. Zamanla 1600 dpi alıştım. Artık 3000dpi kullanamıyorum. Sende zamanla mouspad alışırsın. Mous pad olmadan nasıl idare ettin 😂

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alışırsın bende mouse pad siz oynuyordum 2 3 gün sonra alıştım çok hızlı donuyorsa dpi ı düşür eğer mouse'ının oyle bir uygulamsı yoksa denetim masasndan fareye tıkla işaretçi seçeneklerine tıkla sonra hızını kendine gore ayarla.
ayarladım birkaç ayar şuan iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben masaüstünde 3000dpi kullanıyordum. Zamanla 1600 dpi alıştım. Artık 3000dpi kullanamıyorum. Sende zamanla mouspad alışırsın. Mous pad olmadan nasıl idare ettin 😂
tamamdır teşekkürler :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
2 şekilde de kullandım mouse pad de biraz daha güç mü denir çaba sarf etmesi lazım düz zeminde çok kolay kayıyor mouse alışırsın maks 1 haftaya alışınca masaya koyduğunda nasıl kayıyor bu mouse diyeceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,757
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom