Neler Yeni

Mousepad fark eder mi??

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Merhaba yakın zamanda g102 fareden razer deathadder v2 modeline geçtim elim baya büyük ama aim geriye gitti fareyle birlikte mousepad aldım:https://www.trendyol.com/game-x/xxl-90-40-cm-oyuncu-mousepad-siyah-p-141975733 ancak aim ciddi geriye gitti çözemiyorum fare bi kaymıyor gibi rahat değil acaba mousepad den dolayı olabilirmi düzgün mousepad alsam sorun düzelirmi?
birde sens cok düşük benim hatta çoğu e sporcudan bile düşük 700/0.25 oynuyorum acaba bunun da etkisi varmıdır eskiden 700/0.4 oynuyordum.
varsa eğer güzel uygun işime yarar mousepad önerirseniz sevinirim.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Merhaba yakın zamanda g102 fareden razer deathadder v2 modeline geçtim elim baya büyük ama aim geriye gitti fareyle birlikte mousepad aldım:https://www.trendyol.com/game-x/xxl-90-40-cm-oyuncu-mousepad-siyah-p-141975733 ancak aim ciddi geriye gitti çözemiyorum fare bi kaymıyor gibi rahat değil acaba mousepad den dolayı olabilirmi düzgün mousepad alsam sorun düzelirmi?
birde sens cok düşük benim hatta çoğu e sporcudan bile düşük 700/0.25 oynuyorum acaba bunun da etkisi varmıdır eskiden 700/0.4 oynuyordum.
Bu mouse pad bendede var hiç adam gibi kaymıyor klasse pro ya geçtim o daha iyi

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
BehzatÇ
Hocam 700/0.25 oynuyorsanız mouse değiştirmek pek sağlıklı olmayacaktır zaten zor bir DPİ sens kullanıyorsunuz alıştığınız mouse dışında oynadığınız zaman tabikide
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabikide alışmak zor olacaktır

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 700/0.25 oynuyorsanız mouse değiştirmek pek sağlıklı olmayacaktır zaten zor bir DPİ sens kullanıyorsunuz alıştığınız mouse dışında oynadığınız zaman tabikide

tabikide alışmak zor olacaktır
çözemedim çokmu az acaba bu sens

Bu mouse pad bendede var hiç adam gibi kaymıyor klasse pro ya geçtim o daha iyi
bakıyorum hocam.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Açıkçası ben de fark etmişti. He çok iyi oynamam ama kaliteli bir mousepad ile kalitesiz mousepad arasında fark var. En baştaki sebebi sensörün daha iyi okumasında yardımcı olmasıdır.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Açıkçası ben de fark etmişti. He çok iyi oynamam ama kaliteli bir mousepad ile kalitesiz mousepad arasında fark var. En baştaki sebebi sensörün daha iyi okumasında yardımcı olmasıdır.
sensör okuma konusunda fark olmaz bence eski nesil fare değil bunlar kayma olarak fark olacaktır.
ama kararsızım bu mousepadi biraz daha kullanayım alacağım zaman alırım iyi bir şey.

En İyi Cevap
3
Hocam mousepadlerde speed ve control diye ayrılıyor kendi içinde, dpi nız düşük olduğu için control yerine speed bir mouse pad alın. Çok yüksek sens oynayan kişiler control mouse pad kullanıyor.
Adından da anlaşılabileceği gibi speedler kayar, controllerse daha az kayar.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
sensör okuma konusunda fark olmaz bence eski nesil fare değil bunlar kayma olarak fark olacaktır.
ama kararsızım bu mousepadi biraz daha kullanayım alacağım zaman alırım iyi bir şey.
Hocam mousepad in kalitesine göre değişiyor okuması ve evet kayması da. Yani bunun kaliteli sensorle alakası yok. Konumuz mousepad. İstediğin kadar kaliteli mouse al, kaliteli mousepad ile kalitesiz mousepad arasında fark yine olacaktır çünkü kullandığın yüzey sonuçta.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Hocam mousepadlerde speed ve control diye ayrılıyor kendi içinde, dpi nız düşük olduğu için control yerine speed bir mouse pad alın. Çok yüksek sens oynayan kişiler control mouse pad kullanıyor.
Adından da anlaşılabileceği gibi speedler kayar, controllerse daha az kayar.
Örnek varmı hocam önerdiğin hemen alayım para varken baştan sonra değişeyim çıksın aradan

En İyi Cevap
3
Örnek varmı hocam önerdiğin hemen alayım para varken baştan sonra değişeyim çıksın aradan
Düşük dpi kullanıyorsun ve Speed mousepad istiyorsun dime doğru anladım?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap