Nereye takıcam peki kanka forumda bakımda herkes fan çoklayıcı lazım diyornormal ankaartın girişine takınca çalışması lazım.
ön kablo bağlantısını yapmadın heralde.
anakartın fan girişine ön fanların bağlantısını takıcaksınNereye takıcam peki kanka forumda bakımda herkes fan çoklayıcı lazım diyor
Kanka peki anakartın tam olarak neresi oluyor yardımcı olurmusunanakartın fan girişine ön fanların bağlantısını takıcaksın
anakart modeli nedir?Kanka peki anakartın tam olarak neresi oluyor yardımcı olurmusun
B450 s2hanakart modeli nedir?
tam iyi bir görsel bulamadım ancak yapacağınız şu. cpu fan hariç ... fan yazan herhangi bir yere takabilirsiniz.B450 s2h
Sadece sys fan var ve oraya egzoz bağlı kanka sanırım çoklayıcı lazıntam iyi bir görsel bulamadım ancak yapacağınız şu. cpu fan hariç ... fan yazan herhangi bir yere takabilirsiniz.
Kanka sanırım b450 s2h ta yokbazı anakartlarda cha_fan yazıyor
Allah Allah.Sadece sys fan var ve oraya egzoz bağlı kanka sanırım çoklayıcı lazın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka sanırım b450 s2h ta yok
İnternet ten aldıysan link verirmisinB460m PRO ve MSI Mag Forge 100M kasa kullanıyorum ben de. Benim anakartımda da 1 tane SYS_Fan var. İlk montajladığımda ön 2 fan dönmüyordu. Fan çoklayıcı alarak sorunu çözmüştüm.