Hocam birden fazla model var bu fiyatlara ama hangisini alacağım aoc var Asus var varda var sizde bir bakıp tavsiye edermisiniz öneriniz varmıdır ?Fiyat iyi hoş da bu curved VA panel monitörlerde efsane ghosting oluyor. Bu model de pek güvenilir durmuyor. Bu fiyatta 2k zor bulursunuz alınabilir ghostingi problem etmezseniz.
az daha çık buna bakBu fiyata Alınır mı? arkadaşlar varsa daha iyi önerinizax 7-7.500 arası 2k
Anladım hocam peki öneriniz varmı bu fiyat bandında bir sürü monitör var hocam neyi onerirsiniHocam ben 1 aydır monitör araştırıyorum. Foruma da sordum defalarca ama msi önermedi kimse. Hatta çoğu kişi %80 ölü piksel çıkıyor diye de özellikle uyardı. Üniversiteden arkadaşım bunun 24 olanından 2 tane (eşine ve kendisine) almış maalesef ikisinde de 1 tane ölü piksel çıkmış. Oran yüksek o yüzden msi önermiyorum.
Bu Okey hocam bu aklıma geldi de hani 7500 civarında varmıdır. Hani f/p yoksa Asus mecbur alacağım gibi duruyoraz daha çık buna bak
ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 Inç 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Gaming Monitör - Laptop.Com.TR
TUF Gaming VG27AQ1A, ultra yüksek 170Hz yenileme hızına sahip 27 inç boyutunda bir WQHD (2560 x 1440) IPS monitör. Oyuncular ve etkileyici oyun deneyimiwww.laptop.com.tr
Peki hocam bu marka nasıl hiç kullanmadim Samsung Kullandim Aoc kullandım Asus kullandım ama bunu hiç kullanmadimFiyat olarak pek fark yok incele istersen İPS Panel.
ViewSonic 27" VX2780-2K 1ms 170Hz HDMI,DisplayPort IPS 2K Gaming Monitör
ViewSonic 27" VX2780-2K 1ms 170Hz HDMI,DisplayPort IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben bu monitöre yöneldim sebebiyse daha önce 3 yıl asus monitör kullanmış olmamdı. Hiç sorun yaşamadım satarken de 2. El ve garantisiz olmasına rağmen 2 saatte gelip aldılar.Anladım hocam peki öneriniz varmı bu fiyat bandında bir sürü monitör var hocam neyi onerirsini
Bu Okey hocam bu aklıma geldi de hani 7500 civarında varmıdır. Hani f/p yoksa Asus mecbur alacağım gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam bu marka nasıl hiç kullanmadim Samsung Kullandim Aoc kullandım Asus kullandım ama bunu hiç kullanmadim
Ben yayından yayına oturuyorum sivildeyken oyun oynayamiyorumki enson Samsung G3 27 inç 165 hz almistim 1 ay olduydu son hali bu olduAbi 2024 yilinda va monitor alinmamali ya, hic mi film dizi falan izlemiyorsunuz siz bu ekranda
bu modelden aldım 1 adet olu pıksel cıkmıstı renklerı cok yapay geldı bana gercekcılıgı yoktu menusunden ayarlamak lazım dedıler menusude karmasık kurcaladım ama nafıle ısık sızması konusunda basarılıydı amaBu fiyata Alınır mı? arkadaşlar varsa daha iyi önerinizax 7-7.500 arası 2k
yumrukmu attın nabtınBen yayından yayına oturuyorum sivildeyken oyun oynayamiyorumki enson Samsung G3 27 inç 165 hz almistim 1 ay olduydu son hali bu oldu Alıntıyı görüntüle