MSİ 4500-5000 TL monitör önerisi

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
4500.5000
başlıktaki gibi msi bir monitör arayışındayım.monitör benim için 180hz 24 inç ve ıps panel olması önemli.normalde msi mag 256f modelini alcaktım ancak monitör 1 günde 1000 tl yükseldiği için bir alternatife yöneldim.önerilerinizi bekliyorum...

başlıktaki gibi msi bir monitör arayışındayım.monitör benim için 180hz 24 inç ve ıps panel olması önemli.normalde msi mag 256f modelini alcaktım ancak monitör 1 günde 1000 tl yükseldiği için bir alternatife yöneldim.önerilerinizi bekliyorum...
Niye MSI ?

bahsettiğim model en azından o tarz sorunlar çıkartmıyo internette araştırdıklarıma göre ama neyse.peki başka bir markadan başka bir monitör önerebilir misiniz??
MSI düşük bütçede en fazla ghostinge sahip monitörleri yapıyor ama siz bilirsiniz (Gamebooster gibi markaları saymıyorum)

Seç beğen al

Geri